adek Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 Trójka animatorów z Montrealu od jakiegoś czasu planowała zrobienie wspólnie krótkiego filmu. Udało im się to dzięki wsparciu uzyskanemu z pomocą serwisu Kickstarter. W 2012 roku rzucili pracę i rozpoczęli pracę nad filmem. Zobaczcie zwiastun filmu i to co udało im się już zrobić do tej pory. Pełna treść: Le Gouffre - krótki film z Kickstartera
MaRCuSZ Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 Wygląda fenomenalnie ale żeby od razu rzucać pracę? :)
Gość User190 Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 Wygląda fenomenalnie ale żeby od razu rzucać pracę? :) Damn, jak tak piszesz to aż obejrzę ;)
MaRCuSZ Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 Hahah, czyli pierw komentarz potem film? :)
Gość User190 Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 A jakże by inaczej? ;) Hmm... mnie nie powaliło... ...i żeby od razu rzucać pracę? ;)
deshu Napisano 3 Październik 2013 Napisano 3 Październik 2013 Coś tam był wątek, że sfrustrowani nuda pracy w korpo, wiec rzucili to i wzięli hajs od ludzi na autorską produkcje. Ja ich popieram:) Za nic nie wlazłbym na drewniany most który sam zbudowałem:P Graficznie spoko, ale dziwny miks efektów specjalnych i rysunku:)
coner Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 "...ale żeby od razu rzucać pracę?" Czasem potrzeba zaryzykować, żeby coś w życiu osiągnąć, brawo!
michalz00 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Zaczerpnę z klasyka: Nie można całe życie robić podskakujących tosterów i tańczących budyni. Kiedyś trzeba powiedzieć sobie "dość" i w końcu zrobić coś humanistycznego. ;) A trailer wygląda obiecująco.
Traitor Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 (edytowane) Jezeli maja srodki na zycie, to ja sie nie dziwie ze rzucili robote na rzecz samorealizacji. Nie kazdemu wystarcza bycie trybikiem w maszynie. Szacunek za film i podjecie do zycia. Edytowane 4 Październik 2013 przez Traitor
Rekomendowane odpowiedzi