prace09 Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 witam mam problem smieszny, bo rigguje po raz ktorys i po raz pierwszy cos mi sie po prostu nie zgadza, a dokladniej nie potrafie w skinie zmirorowac envelopa ; | aa i prosze o pomoc jesli ktoś wie o co kaman. zastanawiam sie czy moze jakos zle zrobilem te kosci ale to niemoliwe chyba ;/ nawet kosci sa w dobrych miejscach, symetrycznie http://images65.fotosik.pl/243/79ece998b7b9514c.jpg
SUPER_OkO Napisano 4 Październik 2013 Napisano 4 Październik 2013 Zawsze przed skinowaniem siatki zresetuj ją Xformem. Do tego masz ustawionego tresholda na jakas kosmiczną wartość. Powinno stykać zawsze 0.0 - 5.0 o ile siatka jest symetryczna lub prawie symetryczna.
prace09 Napisano 5 Październik 2013 Autor Napisano 5 Październik 2013 Nie rozumiem jak zrobić tego x forma ;/ daje ten modyfikator i co dalejjj ?????????
prace09 Napisano 5 Październik 2013 Autor Napisano 5 Październik 2013 dobra mam xD nie bylo pytania, ale dzieki wielkie za pomoc :)
Rekomendowane odpowiedzi