Mortom Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Cze wzystkim dawno nie zaglądałem na forum i widze pewne zmiany (oczywiście dodatnie zmiany) :) Dobra ale ja nie o tym. Zanim skomentujecie to co widziecie powyżej pragne wam tylko powiedzieć że prace wykonałem myszom i niczym wiećej (no photoszopem żecz jasna jeszcze!!) Są to take pracki zrobione w pare dni. Jestem ciekowy jak je oceniće, acha ja nie rysuje tylko ćwicze bo to co widać jeszcze nie można określić mianem rysunku. No to czekam na wasze oceny, cze wszyskim :))
mCh Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 nie cierpię mangi. trzecie to bardzo fajny rysunek, ale zabawa pod photoshopem nie wyszła mu na dobre.
Mortom Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 to myszą od początku do końca żadnego ołówka mCh !!! No!! :)
leander Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Mortom, coraz lepiej Ci idzie. Kup tablet czlowieku :)
little-ninja Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 mortom - jest good dawaj wiecej...proponuje jednak szkic tak bajdelej nie cierpię mangi. bo pewnie zadnej nie czytales albo sama chryje ;D poz ps leander ma racje ;)
kolegaalek Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Leander ma zawsze racje:) no chyba, że się myli, ale kup tablet, kup, warto, nawet Pentagrama, tego małego, nawet takiego, on też nie jest zły.
mCh Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 tak kup pentagrama, jest skuteczniejszy od najlepszego depilatora.
little-ninja Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 dokladnie nie wyrzucac pieniedzy w bloto ...
Mkaszpir Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Prace 1 i 2 niezłe, podziwiam samozaparcie bo też kiedyś bawiłem się myszką :D Diabeł wygląda trochę jakby musiał na stronę przydałoby się nad nim troszke popracować. Co do tabletu to chmmm sam mam pentagrama i stosunek jakości doceny uważam za satysfakcjonujący, ale mam wrażenie że moje zdanie może odstawać od opinii reszty ]:D
Rekomendowane odpowiedzi