kubbek Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Cześć, wrzucam dwa kadry łazienki robionej do portfolio według własnego pomysłu. Pracuję w Rhino, niektóre elementy modelowane były w Modo, a ręczniki symulowane w Blenderze i dopracowywane w Modo. Umywalki, muszla i baterie robione w oparciu o modele ściągnięte ze stron Grohe i Villeroy&Boch. Renderowane w V-Rayu. Jest to moje pierwsze podejście do IES'ów. Chętnie usłyszę Wasze opinie i krytykę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chrupek3D Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 musiałbyś wejść do takiej łazienki oświetlonej IES'ami na żywca... z tego co się orientuję po swojej łazience to u Ciebie jest super ciemno i raczej takich cieni nie mam pod umywalką ;-) (kibel mam niewiszący). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubbek Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 musiałbyś wejść do takiej łazienki oświetlonej IES'ami na żywca... z tego co się orientuję po swojej łazience to u Ciebie jest super ciemno i raczej takich cieni nie mam pod umywalką ;-) (kibel mam niewiszący). Jest coś na rzeczy, może faktycznie przesadnie przyoszczędziłem na mocy żarówek. IESy celowo dobierałem ostre, z wąskim snopem światła, żeby budować nastrój. Te nad muszlą i bidetem są dodatkowo we wgłębieniach w ścianie - stąd ostre cienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts