Napisano 12 Marzec 200322 l no wiec niby skonczone ale nie skonczone :) ... uwagi? komentarze? wszystko co wam na mysl przyjdzie .. a i nie robilem tego od siebie ... zleconko .. wiec nie zarzucac mi brak pomyslow :D pozdro [Edited on 12-3-2003 by Pit3r]
Napisano 12 Marzec 200322 l witamm....widze ze konkurencja nie spi i tesh robi motorki ;-)))...Twoj wyglada esktra...niestety lepiej od mojego :(((...jedynie co moge sie doczepic to te swiatla jakos dziwnie wygladaj....dobrze nie mozna im sie przyjzec tzn nie widac dobrze ich ksztaltow
Napisano 12 Marzec 200322 l śliczne :) ładnie wykonany piękniusi a co do html... bio jest bbc code czy cos wtym rodzaju ja sie na tym nieznam ale powienieneś cuś takaiego zrobić :P [Edited on 12-3-2003 by SCORPI]
Napisano 12 Marzec 200322 l Autor dzieki scorpi za img :) .. a tu troche inne ujecie ... nic specjalnego ..
Napisano 12 Marzec 200322 l No no niezla motora :D No wiec skonczone czy nie skonczone?? - to jest galeria hehe :)
Napisano 13 Marzec 200322 l Autor wiec tak .. z zewnantrz chyba skonczone .. jeszcze tylko lakier dopracowac .. ale jezeli by tak popatrzec od srodka .. to to ustrojstwo nie ma silnika :D ... pozdro
Napisano 13 Marzec 200322 l Autor a .. chcialem jeszcze napisac ze jest to standardowy renderer maxa :) ... a cien domalowany w shopie .. dlatego wyglada jak wyglada .. hyhy ...:D
Napisano 13 Marzec 200322 l nice! a jak z tablica rozdzielcza?? aha, jakbys mogl, to daj zblizenie na manetki... tam powinny byc rozne przelaczniki... :) pozdroofki
Napisano 14 Marzec 200322 l Autor no wlasnie na manetkach raczej nic nie zobaczysz .. jest to model przygotowany do animacji a ze ta nie uwzglednia najazdu na kierownice wiec nie udzielalem sie tam za bardzo ... :) .. a co do tego zeby go myknanc innym renderem .. hmm .. nie bardzo mi sie chce .. dlugo sie czeka (niecierpliwy jestem) a w scanline renderuje mi sie ok 8 min .. wiec po co .. wazne ze model sie podobal .. :) ...mnie i tak to sie nie podoba ... pozdro
Napisano 28 Marzec 200322 l hmm super zrobiles ten motor..ale wiesz ja widzalem na zywo wiele razy yamache vzf r6 i wyglada zupelnie inaczej[spox]
Napisano 16 Kwiecień 200321 l bardzo ladny motorek, az chce sie wsiasc i na autostrade wyjechac, z dziewczyna na tylnym siedzonku...
Napisano 18 Kwiecień 200321 l NO bardzo fajne tylko wiesz nie wiem dlaczego rzuciłu mi sie te 2 kulki na przednim hamulcu w oczy:)