Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no wiec niby skonczone ale nie skonczone :) ... uwagi? komentarze? wszystko co wam na mysl przyjdzie ..

a i nie robilem tego od siebie ... zleconko .. wiec nie zarzucac mi brak pomyslow :D

pozdro

moto.jpg

[Edited on 12-3-2003 by Pit3r]

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witamm....widze ze konkurencja nie spi i tesh robi motorki ;-)))...Twoj wyglada esktra...niestety lepiej od mojego :(((...jedynie co moge sie doczepic to te swiatla jakos dziwnie wygladaj....dobrze nie mozna im sie przyjzec tzn nie widac dobrze ich ksztaltow

Napisano

śliczne :) ładnie wykonany piękniusi a co do html... bio jest bbc code czy cos wtym rodzaju ja sie na tym nieznam ale powienieneś cuś takaiego zrobić http: :P

[Edited on 12-3-2003 by SCORPI]

Napisano

wiec tak .. z zewnantrz chyba skonczone .. jeszcze tylko lakier dopracowac .. ale jezeli by tak popatrzec od srodka .. to to ustrojstwo nie ma silnika :D ... pozdro

Napisano

a .. chcialem jeszcze napisac ze jest to standardowy renderer maxa :) ... a cien domalowany w shopie .. dlatego wyglada jak wyglada .. hyhy ...:D

Napisano

nice! a jak z tablica rozdzielcza??

aha, jakbys mogl, to daj zblizenie na manetki... tam powinny byc rozne przelaczniki... :)

pozdroofki

Napisano

no wlasnie na manetkach raczej nic nie zobaczysz .. jest to model przygotowany do animacji a ze ta nie uwzglednia najazdu na kierownice wiec nie udzielalem sie tam za bardzo ... :) .. a co do tego zeby go myknanc innym renderem .. hmm .. nie bardzo mi sie chce .. dlugo sie czeka (niecierpliwy jestem) a w scanline renderuje mi sie ok 8 min .. wiec po co .. wazne ze model sie podobal .. :) ...mnie i tak to sie nie podoba ... pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności