Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

no wiec niby skonczone ale nie skonczone :) ... uwagi? komentarze? wszystko co wam na mysl przyjdzie ..

a i nie robilem tego od siebie ... zleconko .. wiec nie zarzucac mi brak pomyslow :D

pozdro

moto.jpg

[Edited on 12-3-2003 by Pit3r]

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witamm....widze ze konkurencja nie spi i tesh robi motorki ;-)))...Twoj wyglada esktra...niestety lepiej od mojego :(((...jedynie co moge sie doczepic to te swiatla jakos dziwnie wygladaj....dobrze nie mozna im sie przyjzec tzn nie widac dobrze ich ksztaltow

Napisano

śliczne :) ładnie wykonany piękniusi a co do html... bio jest bbc code czy cos wtym rodzaju ja sie na tym nieznam ale powienieneś cuś takaiego zrobić http: :P

[Edited on 12-3-2003 by SCORPI]

Napisano
  • Autor

dzieki scorpi za img :) .. a tu troche inne ujecie ... nic specjalnego ..

moto1.jpg

Napisano

No no niezla motora :D No wiec skonczone czy nie skonczone?? - to jest galeria hehe :)

Napisano
  • Autor

wiec tak .. z zewnantrz chyba skonczone .. jeszcze tylko lakier dopracowac .. ale jezeli by tak popatrzec od srodka .. to to ustrojstwo nie ma silnika :D ... pozdro

Napisano
  • Autor

a .. chcialem jeszcze napisac ze jest to standardowy renderer maxa :) ... a cien domalowany w shopie .. dlatego wyglada jak wyglada .. hyhy ...:D

Napisano

nice! a jak z tablica rozdzielcza??

aha, jakbys mogl, to daj zblizenie na manetki... tam powinny byc rozne przelaczniki... :)

pozdroofki

Napisano
  • Autor

no wlasnie na manetkach raczej nic nie zobaczysz .. jest to model przygotowany do animacji a ze ta nie uwzglednia najazdu na kierownice wiec nie udzielalem sie tam za bardzo ... :) .. a co do tego zeby go myknanc innym renderem .. hmm .. nie bardzo mi sie chce .. dlugo sie czeka (niecierpliwy jestem) a w scanline renderuje mi sie ok 8 min .. wiec po co .. wazne ze model sie podobal .. :) ...mnie i tak to sie nie podoba ... pozdro

Napisano

hmm super zrobiles ten motor..ale wiesz ja widzalem na zywo wiele razy yamache vzf r6 i wyglada zupelnie inaczej[spox]

Napisano

bardzo ladny motorek, az chce sie wsiasc i na autostrade wyjechac, z dziewczyna na tylnym siedzonku...

Napisano

NO bardzo fajne tylko wiesz nie wiem dlaczego rzuciłu mi sie te 2 kulki na przednim hamulcu w oczy:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.