Napisano 12 Listopad 201311 l @tmdag ten wątek to żaden wyznacznik opinii użytkowników forum na temat filmu. Mnie osobiście nie podoba się to co zrobili z jedną z moich ulubionych postaci filmowych, gdzie główny bohater jest połączeniem kilku innych(strój batmana, akcje Iron Mana, skoki zielonego) i mimo upływu lat oraz technologicznego nie widzę postępu. Nie uważam że to będzie gniot czy zły film, ale robocop tylko z nazwy, bo odebrano mu główne cechy. Dla mnie to jest to samo co by wsadzić Batmana w srebrną blachę, Supermana zrobić anorektykiem, Zielonego na różowy z kamienną twarzą wzorowaną na Jane Ahonenie. Zapewniam jednak że nie jestem przepracowany, sfrustrowany i nie idealizuje postaci, leczy wyrażam swoje niezadowolenie, bo akurat proponowane zmiany mi nie odpowiadają. Stopień agresji = 0. Dodam że efekty interesują mnie najmniej z racji tego że bariera została złamana, to nie jest kluczowy aspekt, a do robienia blura wystarczy że zdejmę okulary(kwestia indywidualna). Uważam że dyskusja może być fajna do czasu kiedy nie sprowadza się do oceniania na wzajem, bo później temat idzie nie w tym kierunku który powinien.
Napisano 12 Listopad 201311 l Polecam:http://www.youtube.com/user/robocoparchive1 Kostium i makeup w RoboCopie są naprawdę genialne. Nowa wersja nie robi takiego wrażenia. 2014 1987 heh, przy kazdym trailerze na tym forum, 90% komentarzy pesymistycznych :) To jest światowa norma ;) Jak wchodzę na forum IMDb, to prawie pod każdym filmem znajduję wątek zatytułowany "Worst Movie Ever!!!" i kłótnie na 100 stron ;)