Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

@tmdag ten wątek to żaden wyznacznik opinii użytkowników forum na temat filmu.

Mnie osobiście nie podoba się to co zrobili z jedną z moich ulubionych postaci filmowych, gdzie główny bohater jest połączeniem kilku innych(strój batmana, akcje Iron Mana, skoki zielonego) i mimo upływu lat oraz technologicznego nie widzę postępu.

Nie uważam że to będzie gniot czy zły film, ale robocop tylko z nazwy, bo odebrano mu główne cechy.

Dla mnie to jest to samo co by wsadzić Batmana w srebrną blachę, Supermana zrobić anorektykiem, Zielonego na różowy z kamienną twarzą wzorowaną na Jane Ahonenie.

Zapewniam jednak że nie jestem przepracowany, sfrustrowany i nie idealizuje postaci, leczy wyrażam swoje niezadowolenie, bo akurat proponowane zmiany mi nie odpowiadają. Stopień agresji = 0.

Dodam że efekty interesują mnie najmniej z racji tego że bariera została złamana, to nie jest kluczowy aspekt, a do robienia blura wystarczy że zdejmę okulary(kwestia indywidualna).

Uważam że dyskusja może być fajna do czasu kiedy nie sprowadza się do oceniania na wzajem, bo później temat idzie nie w tym kierunku który powinien.

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 8,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Polecam:http://www.youtube.com/user/robocoparchive1

Kostium i makeup w RoboCopie są naprawdę genialne. Nowa wersja nie robi takiego wrażenia.

2014

TrgBC0dl.jpg

1987

etReL5Rl.jpg

heh, przy kazdym trailerze na tym forum, 90% komentarzy pesymistycznych :)

To jest światowa norma ;) Jak wchodzę na forum IMDb, to prawie pod każdym filmem znajduję wątek zatytułowany "Worst Movie Ever!!!" i kłótnie na 100 stron ;)