golasek1992 Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 Nie wiem gdzie umieścić ten temat. Musiałem Odinstalować May'ę. Kiedy staram sie zainstalować od nowa to instalator wykrywa, że już jest zainstalowana i nie wiem co mam zrobić.. To co już próbowałem: - CCleaner czyściłem rejestr - w dodaj usuń nic nie ma Pomocy ;/
Gość Chrupek3D Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 windows ma coś takiego jak Recovery, może uda Ci się cofnąć system, sprzed pierwszej instalacji Mayki i zainstalować ponownie.
Kramon Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 windows ma coś takiego jak Recovery, może uda Ci się cofnąć system, sprzed pierwszej instalacji Mayki i zainstalować ponownie. nie no błagam to by był mistrzowski żart ze strony autodesku musi być jakiś patent.
deshu Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 Poszukaj mayi w C:\Users\xxxx\AppData w folderach roaming i local. Wywal co znajdziesz. Kramon, a czyjej strony ty jesteś mistrzowskim żartem? Nawet dodanie cie do ignore nie jest rozwiązaniem, bo w każdym wątku ktoś cie cytuje.
Kramon Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 Poszukaj mayi w C:\Users\xxxx\AppData w folderach roaming i local. Wywal co znajdziesz. Kramon, a czyjej strony ty jesteś mistrzowskim żartem? Nawet dodanie cie do ignore nie jest rozwiązaniem, bo w każdym wątku ktoś cie cytuje. 3 lata adminowanie na jednym z największych serwerów do GTA (200 osób online jednocześnie), spowodowało pewną automatykę. Nigdy nie lubiłem banować robiłem to w ostateczności, zawsze wolałem z delikwentem porozmawiać i go tak przegadać że już nigdy więcej nie wszedł na ten serwer albo czasem nawet przeprosił. Z drugiej strony internet zadużo ludzi bierze serio.
Kramon Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 trial sie skonczyłxD ? W takim wypadku jedyne co mogę powiedzieć to.. Only 15k or keep blenda xD hahahah btw: CCleaner czyściłem rejestra yyy ale CC takich spraw z rejestru to nie usuwa...
deshu Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 yyy ale CC takich spraw z rejestru to nie usuwa... usuwa wpisy odinstalowanych programów.
Kramon Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 usuwa wpisy odinstalowanych programów. wpis programu że jest zainstalowany a nie jest zainstalowany to jest zupełnie co innego a niżeli wpis że kiedyś był zainstalowany :D jakby to było takie proste to by wszyscy na trialach śmigali :>
deshu Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 Gdyby tu chodziło o wpisy w rejestrze, wystarczyłoby przejrzeć go i pousuwać to co ma "maya" w nazwie. Gdzieś jest instalator już w systemie, i dlatego sie nie instaluje.
Gość Chrupek3D Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 zawsze wolałem z delikwentem porozmawiać biedny Diabeł... jeszcze nie wie, jak wygląda prawdziwe piekło...
Zernat Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 Sprawdź jeszcze Revo Uninstaller Pro. Z tego co kojarzę to ma on funkcję czyszczenie pozostałości po usuniętych programach.
golasek1992 Napisano 20 Listopad 2013 Autor Napisano 20 Listopad 2013 Udało mi się to rozwiązać wczoraj o 2 w nocy i już nie myślałem, żeby się tym tu podzielić więc piszę teraz. Wbrew pozorom mistrzowski żart był najbardziej zbliżonym pomysłem do tego co mi pomogło Chrupek3D aczkolwiek przeczytałem Twój post dopiero przed chwilą. Co mi pomogło: Przywróciłem system z 14 listopada, spróbowałem zainstalować Mayę i wciąż program niby był zainstalowany. Spróbowałem opcji napraw przez uruchomienie bezpośredniego instalatora i się udało (wcześniej też próbowałem ale się nie dało). Wystarczyło już tylko odinstalować (również przez bezpośredni instalator) i zainstalować od nowa i śmiga :)
Rekomendowane odpowiedzi