Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Dość dokładny szkic ołówkiem, skan, paint shop pro z wacomem i irfan :)Bohatera tej graficzki możecie znaleźć pod tym adresem: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8068 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 mi sie wydaje troszke niski ale fajny (Warcraft 3 ?:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Postać super, fajny styl i bardzo ciekawy pomysł, połączenie mecha z goblinem :) tylko wydaję mi się że z perspektywą się coś dzieje niedobrego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wert Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 rowr:dopiero w zaawansowanym etapie zorientowałem się, że już taka postać gdzieś była... vor:na szczęście perspektywy tam za dużo nie ma :) więc jeżeli nawet to nie powinno przeszkadzać...ja to już nie widzę, opatrzyłem się, a wy patrzycie świeżym okiem :) ciekawym pomysłem to tu wydaje mi się połączenie mech z maszyną parową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 od tego duzego jest czarny cien a od ludzika juz nie. perspektywy nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi