mateusz_s Napisano 25 Listopad 2013 Napisano 25 Listopad 2013 (edytowane) cześć, to moja najnowsza ilustracja pokazująca zniszczone pianino w pustym holu. Inspiracją były zdjęcia z opustoszałego hotelu Lee Plaza w Detroit. Obrazek wyjątkowo zrobiłem z wykorzystaniem iray-a w 3ds maxie, poza tym after effects i photoshop. - 1680x945 - 1920x1080 poniżej, kilka zrzutów: Pozdrawiam Mateusz Staniszew Edytowane 26 Listopad 2013 przez mateusz_s
Jakub Wydro Napisano 26 Listopad 2013 Napisano 26 Listopad 2013 Bardzo ładna praca. Świetny materiał na fortepianie, jedynie co mógł byś zrobić to troszkę go przyciemnić oraz zmniejszyć lub usunąć dof'a z ostatniego planu, jak dla mnie nie wygląda dobrze. Poza tym lux ;)
Mulholland Napisano 26 Listopad 2013 Napisano 26 Listopad 2013 Ja bym dał trochę więcej przestrzeni na dole kadru.
Korbol Napisano 26 Listopad 2013 Napisano 26 Listopad 2013 Skupiłbym kadr bardziej na fortepianie, bo tło za bardzo się powtarza. Skopiowane segmenty nie różniące się niczym. Urozmaiciłbym również teksturę samego fortepianu. Ale to wszystko w ramach marudzenia. Z mniej ważnych rzeczy - ten instrument to fortepian, a nie pianino.
Rekomendowane odpowiedzi