Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Okej maly szkic. Troszke pod innym katem, łatwiejszym XD Nie jestem pewna co do glownej postaci, wydaje mi sie, ze jest w zbyt malym skrocie. Napewno do niej jeszcze wroce. Zastanawiam sie tez czy pani detektyw powinna sie patrzec "do kamery".

2rnc7t4.jpg

Napisano (edytowane)

Z tego co widać to masz duże doświadczenie więc raczej nie mam szans z moimi "kiepami"(obrazkami) ,znowu wygra ktoś co już od 10 lat rysuje maluje ,a inni dopiero zaczynają . To bardzo frustrujące jak się starasz a tu nagle ktoś ci z takim czymś wylatuje , przez całe święta rysowałem kręgosłup mi aż pęka z tego,a tu nagle ktoś wrzuca szkic i jest lepszy od tego co ja przez 3 dni narysowałem ;( http://i.imgur.com/5C2OYkP.jpg

Edytowane przez Demon
Napisano

Demon, za mloda jestem na duze doswiadczenie :D Nie patrz na to czy ktos jest od Ciebie lepszy czy nie, to tylko Cie zablokuje i bedzie jeszcze wiekszy problem ;). Pamietaj, ze nie zawsze musisz wygrywac. Na kazdego przychodzi czas, wykorzystaj ten konkurs aby polepszyc swoje umiejetnosci i nauczyc sie czegos nowego. Druga rzecz, nie mozesz miec pretensji, ze startuja artysci wymiatacze :D zapracowali na to wiec nalezy im sie nagroda ;) A co do Twoich szkicow, oba sa ciekawe i moze z nich wyjsc cos naprawde dobrego. Osobiscie podoba mi sie pomysl 2 :D poprawilabym tylko jego prawa noge i byloby elegancko ^^

Napisano (edytowane)

Zmienilam koncepcje, ciezko mi sie rysowalo poprzednia prace. Narazie cos takiego 2u61jiq.jpg

Edytowane przez Agigi
Napisano

Pierwszy szkic znacznie ciekawszy, na Twoim miejscu pomęczyłbym trochę pierwotny pomysł bo ma o wiele większy potencjał niż to co teraz pokazałaś ;)

Napisano

Przyznam, ze musialam sprawdzic co to za swiatlo :D ah ta ignorancja. Szczerze to jeszcze nie wiem, ale bardzo mozliwe ze tak :D

Napisano

Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu.

Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności