Agigi Napisano 3 Grudzień 2013 Share Napisano 3 Grudzień 2013 (edytowane) Witam serdecznie :) w mojej pracy, glowna role bedzie grac pani detektyw. Postaram sie ukazac scene miejsca zbrodni i gre w 'berka'. Mam juz kilka pomyslow i mysle, ze juz za niedlugo cos wrzuce :) Maly edit, myslalam o takim kadrze ;) http://www.cgmagonline.com/wp-content/uploads/2013/10/teaser-beyond-two-souls_01.jpg Edytowane 3 Grudzień 2013 przez Agigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 4 Grudzień 2013 Share Napisano 4 Grudzień 2013 Ciekawie się zapowiada, powodzenia w bitwie! //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2013 Dzieki za wsparcie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2013 Okej maly szkic. Troszke pod innym katem, łatwiejszym XD Nie jestem pewna co do glownej postaci, wydaje mi sie, ze jest w zbyt malym skrocie. Napewno do niej jeszcze wroce. Zastanawiam sie tez czy pani detektyw powinna sie patrzec "do kamery". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Demon Napisano 27 Grudzień 2013 Share Napisano 27 Grudzień 2013 (edytowane) Z tego co widać to masz duże doświadczenie więc raczej nie mam szans z moimi "kiepami"(obrazkami) ,znowu wygra ktoś co już od 10 lat rysuje maluje ,a inni dopiero zaczynają . To bardzo frustrujące jak się starasz a tu nagle ktoś ci z takim czymś wylatuje , przez całe święta rysowałem kręgosłup mi aż pęka z tego,a tu nagle ktoś wrzuca szkic i jest lepszy od tego co ja przez 3 dni narysowałem ;( http://i.imgur.com/5C2OYkP.jpg Edytowane 27 Grudzień 2013 przez Demon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 5 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2014 Demon, za mloda jestem na duze doswiadczenie :D Nie patrz na to czy ktos jest od Ciebie lepszy czy nie, to tylko Cie zablokuje i bedzie jeszcze wiekszy problem ;). Pamietaj, ze nie zawsze musisz wygrywac. Na kazdego przychodzi czas, wykorzystaj ten konkurs aby polepszyc swoje umiejetnosci i nauczyc sie czegos nowego. Druga rzecz, nie mozesz miec pretensji, ze startuja artysci wymiatacze :D zapracowali na to wiec nalezy im sie nagroda ;) A co do Twoich szkicow, oba sa ciekawe i moze z nich wyjsc cos naprawde dobrego. Osobiscie podoba mi sie pomysl 2 :D poprawilabym tylko jego prawa noge i byloby elegancko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2014 (edytowane) Zmienilam koncepcje, ciezko mi sie rysowalo poprzednia prace. Narazie cos takiego Edytowane 6 Styczeń 2014 przez Agigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Styczeń 2014 Share Napisano 6 Styczeń 2014 Pierwszy szkic znacznie ciekawszy, na Twoim miejscu pomęczyłbym trochę pierwotny pomysł bo ma o wiele większy potencjał niż to co teraz pokazałaś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2014 RaVirr boje sie, ze pierwszej pracy jednak bym nie skonczyla :D Wole oddac prosty i niewymeczony rysunek ;) kolejny etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2014 No i cyk :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 troszke wiecej szczegolow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soyletGreen Napisano 7 Styczeń 2014 Share Napisano 7 Styczeń 2014 Bardzo fajne!.Czy będzie volumeryczne światło w szczelinach okna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 Przyznam, ze musialam sprawdzic co to za swiatlo :D ah ta ignorancja. Szczerze to jeszcze nie wiem, ale bardzo mozliwe ze tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creomania Napisano 31 Styczeń 2014 Share Napisano 31 Styczeń 2014 bardzo dobrze zapowiadająca się grafika. Czekam na detal postaci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Trochę tej pracy już jest, ale dawno nie było aktualizacji. Czy pracujesz jeszcze nad tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 Musialam uporac sie z sesja, stad ten zastoj, ale pracuje dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agigi Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 Hmm, mam nadzieje ze bedzie mozna jeszcze jutro wrzucic. Narazie zarys postaci i mala zmiana w kompozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi