Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Faza testowa sprawdzam extrudowaniem wygięcia i poprawiam błędy.

dg-hiotdaoxlkrjlyviwnei.jpg

ba-zrlttihvhpntnhkcxmkd.jpg

rl-bsnbbqjrywgffyphasrf.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki ;)

Macie jakiś pomysł na felge ? Ni w kij ni w oko nie wiem jaką fajną felgę zrobić. Ogólnie to myślałem nad czarnym kolorem z carbonem ? Czerwony zacisk i tarcza hamulcowa. Jakieś pomysły na modele felg ? Pozdrawiam i dzięki za porady !

xl-snmdcbeeevieazxicwpb.jpg

Napisano

Pokaż siatki i widok nie w clayu tylko najlepiej z jakimś połyskiem (z viewportu) to będzie widać co jest krzywo. No i przede wszystkim zrób wyższa oponę bo na takiej daleko byś nie ujechał ;]

Napisano
  • Autor
Pokaż siatki i widok nie w clayu tylko najlepiej z jakimś połyskiem (z viewportu) to będzie widać co jest krzywo. No i przede wszystkim zrób wyższa oponę bo na takiej daleko byś nie ujechał ;]

Siatka:

fx-gtezlmaoihpsxjqzolum.jpg

mu-hvvuopluagvjbnenimkz.jpg

ah-rrbtdakxusqgjfrvmfpc.jpg

Mam nadzieję że już lepiej mi idzie z bryłą ?

Ogólnie teraz nie mam jak dać z połyskiem, jak będę u Siebie to podrzucę. Z tego co przykuło mi uwagę to tylko z tyłu mam wygięcie i nie wiem jak je usunąć to przez to że siatka za dużo w tamtym miejscu ma polygonów i stąd wygniecenie. Muszę odsunąć je od Siebie czy usunąć niektóre polygony ale dopiero przed extrudowaniem czy też po ?

Napisano
  • Autor

mb-ccklmqjmdaouskraqdfv.jpg

qc-wegvsgkubbnmhssiucnv.jpg

Ogólnie to cykam sie trochę przód robić, zastanawiam się jeszcze jak zrobić światła xenony. Normalnie wymodelować je ? A potem nadać materiały z przezroczystością coś jak szkło/plastik i glow ? dzięki za porady

Napisano
  • Autor

ot-hgbwpaegwcwnlekvdfnq.jpg

Robię fabryczne na nowo bo te w cale nie pasują nie wiem co mi odwaliło żeby takie szprychy dawać do takiego merola :F

Napisano
  • Autor

0bd97f468e3e7.png

fi-bgjiqdnbpyicdwhzeqws.jpg

Ogólnie to drzwi do poprawy i przód do zrobienia jeszcze.