Napisano 6 Grudzień 201311 l Autor Dzięki ;) Macie jakiś pomysł na felge ? Ni w kij ni w oko nie wiem jaką fajną felgę zrobić. Ogólnie to myślałem nad czarnym kolorem z carbonem ? Czerwony zacisk i tarcza hamulcowa. Jakieś pomysły na modele felg ? Pozdrawiam i dzięki za porady !
Napisano 7 Grudzień 201311 l Pokaż siatki i widok nie w clayu tylko najlepiej z jakimś połyskiem (z viewportu) to będzie widać co jest krzywo. No i przede wszystkim zrób wyższa oponę bo na takiej daleko byś nie ujechał ;]
Napisano 7 Grudzień 201311 l Autor Pokaż siatki i widok nie w clayu tylko najlepiej z jakimś połyskiem (z viewportu) to będzie widać co jest krzywo. No i przede wszystkim zrób wyższa oponę bo na takiej daleko byś nie ujechał ;] Siatka: Mam nadzieję że już lepiej mi idzie z bryłą ? Ogólnie teraz nie mam jak dać z połyskiem, jak będę u Siebie to podrzucę. Z tego co przykuło mi uwagę to tylko z tyłu mam wygięcie i nie wiem jak je usunąć to przez to że siatka za dużo w tamtym miejscu ma polygonów i stąd wygniecenie. Muszę odsunąć je od Siebie czy usunąć niektóre polygony ale dopiero przed extrudowaniem czy też po ?
Napisano 9 Grudzień 201311 l Autor Ogólnie to cykam sie trochę przód robić, zastanawiam się jeszcze jak zrobić światła xenony. Normalnie wymodelować je ? A potem nadać materiały z przezroczystością coś jak szkło/plastik i glow ? dzięki za porady
Napisano 9 Grudzień 201311 l Autor Robię fabryczne na nowo bo te w cale nie pasują nie wiem co mi odwaliło żeby takie szprychy dawać do takiego merola :F