Napisano 5 Grudzień 201311 l Nie wiem czy kogokolwiek to jeszcze zainteresuje, bo wątek o maxwellu leży na boku i cienko kwiczy, ale wyszedł nowy RYLIS. http://www.maxwellrender.com/V3/feature/ pozdrawiam dawno niewidzianych userów zdeno
Napisano 6 Listopad 201410 l Nie chcę zakładać nowego wątku, by nie robić bałaganu. Do końca roku Maxwell o 25% tańszy, niezależnie od pakietu.
Napisano 6 Listopad 201410 l Spoko, nie robisz bałaganu - wątek jest bardzo stary, bo aż z 2013 więc śmiało umieszczaj newsa w oddzielnym wątku.
Napisano 6 Listopad 201410 l Reanimator, ale czego szkoda? Przecież pracują nad wersją z Maxwell Fire opartym o GPU. Niedawno pokazali na FB filmik jak Maxwell Fire działa w oparciu o samo GPU. Poza tym nawet gdyby nie GPU to IMHO jak dotąd robi najlepsze rendery.
Napisano 6 Listopad 201410 l Tutaj pewnie zaczelaby sie jakas dluga dyskusja na ten temat. Szkoda, bo jakos ucichlo, malo osob wydaje sie go uzywac ostatnio, szczegolnie w wiekszych produkcjach. Szkoda, bo lubilem Maxwella;) Szkoda, by byl troszke za wolny jak na moje potrzeby. Ale to bylo w wersji 2.
Napisano 6 Listopad 201410 l Maxwell pokazuje swoje oblicze jak są trudne sytuacje oświetleniowe. ale takie się żadko zdarzają :D więc wszyscy używają innych renderów :P