adek Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 Jeśli kolekcjonujecie pliki .PSD udostępniane w projekcie TEN by Fotologia to mam dla Was świetną wiadomość. Jutro ukarze się dodatkowy projekt udostępniony w ramach tej akcji. Pełna treść: Dodatkowy projekt na zakończenie drugiego sezonu Ten by Fotolia
Kalberos Napisano 10 Grudzień 2013 Napisano 10 Grudzień 2013 Czy u was też plik PSD ma tylko 1 warstwę??
adek Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Napisano 10 Grudzień 2013 To ty była wtedy jakaś pomyłka :) Może potrzeba nowszej wersji PS?
Kalberos Napisano 10 Grudzień 2013 Napisano 10 Grudzień 2013 no ja mam tylko jedną warstwe, Ps wersja CS 6
jaceks Napisano 10 Grudzień 2013 Napisano 10 Grudzień 2013 Jest w porządku. Ilustracja jest zrobiona właściwie w Illustratorze. W PS trzeba po prostu dwa-razy kliknąć w warstwę wtedy otwiera się AI z wszystkimi warstwami. Plik PS w tym wypadku to tylko taki "odpalacz".
_maSsy_ Napisano 10 Grudzień 2013 Napisano 10 Grudzień 2013 Dokładnie. Ta warstwa to oobiekt inteligentny i wytraczy kliknąć na nią dwa razy. Moim zdaniem plik photoshopowy jest zbędny bo i tak to w illustratorze otwiera. Btw. fajna praca. I cholernie dużo pracy jest w nią włożone. Zawsze podziwiałem ludzi którym chce się w wektorach takie ilustracje robić i dziergać wszystko krzywymi a później każdemu elementowi przypisywać odpowiedni kolor. Szacun za wytrwałość i cierpliwość.
Rekomendowane odpowiedzi