rus3k Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Mój nowy klip. Dla Vavamuffin. Można w nim znaleźć babę z brodą ,bliźniaki syjamskie, klauna-zabójce, dużo czaszek i parę innych rzeczy. Zapraszam do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Muzyka mi nie podchodzi, ale animacja świetna, pomysłowe detale i fajny humor. Super. A twoją inną animację Ius primae noctis już oglądałam kilka razy i jeszcze się nie znudziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 bardzo fajne ale zmien workflow i wrzucaj wszystko na warstwy z kamerą 3D, to jakość produkcji za rok poszybuje, bo to juz nie te czasy by robić takie flat scenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Zapomniałem odpisać od razu jak to oglądałem. Coraz lepsze zlecenia :) No i zastanów się nad tym co napisał olaf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość edmund33 Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 Coś mi nie działa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi