Napisano 18 Grudzień 201311 l Witam. Jak tylko zobaczyłem screeny z tej gry, spróbowałem przenieść ujęcie do 3dsmaxa. Do końca nie jestem zadowolony :) Ale jest to moja pierwsza próba, takiego modelowania połączonego z vrayem. Całość wymodelowana w 3dsmaxie+ vray, posprodukcja w photoshopie. Mam jeszcze olbrzymie problemy z volumne light, dlatego efekt światła wychodzącego przez okno zrobiłem w photoshopie. Wiem że jest tam [pełno błędów, ale nie wiem czemu mój komp przy tym projekcie praktycznie umierał, ciągle się zacinał :( krytyka obowiazkowa :) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 18 Grudzień 201311 l Fajne. A teraz postaraj się uzyskać taki sam efekt w silniku graficznym, :) Vray jest troche malo gameartowy ;P
Napisano 18 Grudzień 201311 l Autor chodzi ci żeby nie uzywać vraya :) tylko opierać się na podstawowym silniku? uzywać omni, skylight itp?
Napisano 18 Grudzień 201311 l Chodzi o to, żeby uzyskać taki efekt np w unity 3D, UDK, albo w innym silniku, w którym robi się gry. W końcu to dział "Game Art" ;) Jeśli chodzi o korytarz, to wyszło Ci to spoko. Mi się podoba.
Napisano 18 Grudzień 201311 l Autor dzięki za odpowiedz, własnie ściągnąłem sobie udk, i mam zamiar zapoznać się znim :)