Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

to jedna z broni ktore storzylem do gry Burzuazja

560 poly

tekstura 512x512

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja bym sie tam czepnal ilosci poligonow, bo z tego co wiem burzuazja to chyba cos a la fallout... ale nie zrobie tego bo juz sie mi oberwie za techniczne gledzenie, ktore nie powinno grafikow przejmowac, bo w koncu sa prawdziwymi artychami ;)... i sie takimi glupotami nie przejmuja :D... tak zawiasem to raczka jest strasznie biedna w porownaniu z reszta, a co do reszty podobne zarzuty jak pan klicus.

Napisano
  • Autor

co do roznicy miedzy modelami Ak47 74 to roznica tkwi jedyne w budowie wewnetrznej i tlumniku plomieni (jakos tak?) oraz troszke wielkosci

tekstura? jestem otwarty na modernizacje, co w niej zmienic?

magazynek - sa rozne warianty tu uzylem magazynku malowanego na chinise red czy jakos tak

raczka - jedyne miejsce gdzie mozna bylo zaoszczedzic poly :)

dzieki za komentarze i czekam na nastepne

Napisano

maine klaine propozitions "mamafaka ekskluziw"

ak.jpg

na siatce wymazalem kilka rzeczy ktore sa nie potrzebne raczej bo i tak kolba byla plaska jak moja byla , a magazynek jest zawsze kwadratowy.

aha chcialem dodac jeszcze ze lufa jest za okragla , zeby wygladala dobrze i malo poly jadna robi sie ja tak ze u gory nie ma edge przecinajacego na pol tylko bardziej po boku dalej w podobny sposob

Napisano

dopracuj troche texturki, i chyba troche przy dluga lufa a nie sory lufa dobra nie ten model kalacha :)

Napisano

Sprostuję tu pare niedomowień:

AK-74 jest to wersja AK-47 ze zmienionym kalibrem amunicji do 5,45x39mm. Magazynek nie jest dewniany ani metalowy, jest...plastikowy. Co pawda jest bardzo duzo wariantow Kalacha wiec wszystko zalezy od wersji i kraju produkcji.

Dla potwierdzenia 2 linki ( sorry, że nie po polsku...)

http://kalashnikov.guns.ru/models/ka96.html

http://www.volny.cz/ak-47/ak-74.htm

Dla mnie model jest popawny z dobrymi tekstuami. Ja nic juz bym nie zmieniał...

Pozdrowienia