Napisano 5 Wrzesień 200420 l to jedna z broni ktore storzylem do gry Burzuazja 560 poly tekstura 512x512
Napisano 5 Wrzesień 200420 l ak 74 ? :o nie znam sie ale to mi wyglada na 47 , texturka fajna ale magazynek chyba nie powinien byc drewniany ? chyba raczej metalowy choc oczywiscie moge sie mylic, texturka raczki jest do bani , reszta jest dobra ...
Napisano 5 Wrzesień 200420 l ja bym sie tam czepnal ilosci poligonow, bo z tego co wiem burzuazja to chyba cos a la fallout... ale nie zrobie tego bo juz sie mi oberwie za techniczne gledzenie, ktore nie powinno grafikow przejmowac, bo w koncu sa prawdziwymi artychami ;)... i sie takimi glupotami nie przejmuja :D... tak zawiasem to raczka jest strasznie biedna w porownaniu z reszta, a co do reszty podobne zarzuty jak pan klicus.
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Autor co do roznicy miedzy modelami Ak47 74 to roznica tkwi jedyne w budowie wewnetrznej i tlumniku plomieni (jakos tak?) oraz troszke wielkosci tekstura? jestem otwarty na modernizacje, co w niej zmienic? magazynek - sa rozne warianty tu uzylem magazynku malowanego na chinise red czy jakos tak raczka - jedyne miejsce gdzie mozna bylo zaoszczedzic poly :) dzieki za komentarze i czekam na nastepne
Napisano 5 Wrzesień 200420 l maine klaine propozitions "mamafaka ekskluziw" na siatce wymazalem kilka rzeczy ktore sa nie potrzebne raczej bo i tak kolba byla plaska jak moja byla , a magazynek jest zawsze kwadratowy. aha chcialem dodac jeszcze ze lufa jest za okragla , zeby wygladala dobrze i malo poly jadna robi sie ja tak ze u gory nie ma edge przecinajacego na pol tylko bardziej po boku dalej w podobny sposob
Napisano 17 Wrzesień 200420 l dopracuj troche texturki, i chyba troche przy dluga lufa a nie sory lufa dobra nie ten model kalacha :)
Napisano 17 Wrzesień 200420 l Sprostuję tu pare niedomowień: AK-74 jest to wersja AK-47 ze zmienionym kalibrem amunicji do 5,45x39mm. Magazynek nie jest dewniany ani metalowy, jest...plastikowy. Co pawda jest bardzo duzo wariantow Kalacha wiec wszystko zalezy od wersji i kraju produkcji. Dla potwierdzenia 2 linki ( sorry, że nie po polsku...) http://kalashnikov.guns.ru/models/ka96.html http://www.volny.cz/ak-47/ak-74.htm Dla mnie model jest popawny z dobrymi tekstuami. Ja nic juz bym nie zmieniał... Pozdrowienia