Dann.G Napisano 22 Grudzień 2013 Napisano 22 Grudzień 2013 (edytowane) Cześć! Postanowiłem popsuć trochę wasz wzrok swoimi gryzmołami w tej bitwie. Bardzo spodobał mi się temat, a postanowiłem go zinterpretować całkiem prosto: Detektyw Drake jest człowiekiem "wzbogaconym" o szereg pomocnych broni i implantów, które mają ułatwić mu wykonywanie zawodu. Jego specjalność, to śledzenie i eliminowanie cyber-jednostek wykradających najnowsze raporty technologiczne, wyciekające z korporacji NewRecon©. Akurat dziś udało się Drake' owi dopaść kolejnego przestępcę, który wykradł informacje mówiące o innowacyjnej technologii aplikacji wytwarzającej zdolności magiczne u cyber-ludzi. Na dziś umieszczam szkic w szarościach. Może przy odrobinie szczęścia coś z tego będzie:cool: Pozdro Edytowane 12 Styczeń 2014 przez Dann.G
miriam Napisano 23 Grudzień 2013 Napisano 23 Grudzień 2013 Witamy w Bitwie Jak się postarasz to pewnie coś będzie ;), Regulamin konkursu Wszelkie pytania dotyczące konkursu zadajemy w tym miejscu Zachęcam do możliwie częstego wstawiania postępów z pracy. Powodzenia. //Pozdr.
Dann.G Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Napisano 7 Styczeń 2014 Dzięki! Dziś wstawiam trochę miniaturek w szarościach dla głębszego studium sceny. Mimo wszystko mam wrażenie, że to wszystko jakoś mało zróżnicowane od siebie.. Niektóre powychodziły jakby nie związane bezpośrednio z uprzednio opowiedzianym tematem, ale wstawiam je również, może się przydadzą w przyszłości. Postaram się coraz częściej wrzucać update'y.
soyletGreen Napisano 8 Styczeń 2014 Napisano 8 Styczeń 2014 Jak dla mnie wszystkie mają potencjał.Chociaż ostatni najbardziej mnie zainteresował.Thumb up!
Dann.G Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Napisano 12 Styczeń 2014 Dzięki soyletGreen! Też najbardziej spodobała mi się koncepcja z autem, chciałbym w niej pójść bardziej w stylistykę sci-fi lat 80ych. Dziś miałem trochę czasu to popchnąłem nieco do przodu. Zastanawiam się nad rozbudowaniem pracy w pionowy kadr... Pozdro
adek Napisano 8 Luty 2014 Napisano 8 Luty 2014 Dobrze to wygląda. Ale jutro nomniacje. Fajnie jeśli zamieścisz postępy prac bo potencjał w pracy jest niesamowity!
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Dann.G Napisano 20 Luty 2014 Autor Napisano 20 Luty 2014 Dziękuję bardzo i jednocześnie przepraszam za przerwę w nadawaniu. Praca poszła w pion i mam takie 3 stepsy:
adek Napisano 1 Marzec 2014 Napisano 1 Marzec 2014 No nie. taka praca a nie dokończona. Szkoda, że ten ost. obrazek nie jest w regulaminowej rozdzielczości - bo wg mnie nawet on by się nadawał.
Dann.G Napisano 6 Marzec 2014 Autor Napisano 6 Marzec 2014 No nie. taka praca a nie dokończona. Szkoda, że ten ost. obrazek nie jest w regulaminowej rozdzielczości - bo wg mnie nawet on by się nadawał. W tym ostatnim brakuje trupa, który był od początku koncepcji, no ale przespałem moment 28ego :(
Rekomendowane odpowiedzi