Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć! Taki stół sobie zrobiłem, dwa dni pracy po 4 godzinki, więcej czasu spędziłem na zabawię pokrętłami w ustawieniach rendera :).

jSsPlzi.jpg

[ATTACH=CONFIG]92629[/ATTACH]

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Popracuj nad kompozycją, patrząc na tą wizualizację błądziłem wzrokiem i nie wiedziałem gdzie się zatrzymać. Podejrzewam, ze chciałeś dopasować się do kadru zdjęcia tła (wnętrze z houzz?). Niestety to również się nie udało, perspektywa stołu i wyspy są zupełnie inne.

Może lepiej popracować nad mniejszą sceną, ale w całości 3D. Pozdrawiam

Napisano

Dzięki Mati za odpowiedz!

Na kompozycję nie patrzyłem w tej pracy, brzmi trochę jakbym uciekał od błędu, ale musisz mi uwierzyć na słowo :) . Bardziej tutaj chciałem jakość renderu ukazać :)

Napisano

Tak jak napisał mati87. Stół powinien być niżej. Według twojej wizualizacji ma on pewnie ponad metr wysokości, zakładając że blat kuchenny jest na wys ok. 85 cm. W szklance jest jakieś "dziwne" odbicie.

Napisano

Dzięki za odpowiedz Dynamico, w sumie cały render nie miał być pod to tło, miałem z tylu paskudną HDRke i chciałem ją zmienić, a ze taki stół mi sie trafił na tym drugim planie to sprovowałem dopasować ten mój. Jak wyszło tak wyszło, dzięki za zauwazenie błędu, będę uważał :)

Napisano

★★★ ★★Kawy bym się napił z tego stołu ,fajne elementy ★★★★★

Gość edmund33
Napisano

Brawo, każdy szczegół dopracowany:) świetna robota:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności