adek Napisano 10 Styczeń 2014 Napisano 10 Styczeń 2014 Nareszcie udało mi się uzupełnić braki na stronie o przeglądarkę Rekomendacji. Od kilku lat stosujemy wyróżnienie na stronie głównej świetnych prac zamieszczanych na forum. Jest również mała niespodzianka - ranking i statystyki rekomendacji. Pełna treść: Rekomendacje Max3D.pl - przeglądarka
plasti Napisano 10 Styczeń 2014 Napisano 10 Styczeń 2014 nie dziala przechodzenie przez nastepne strony, kazda wyswietla pierwsza
plasti Napisano 10 Styczeń 2014 Napisano 10 Styczeń 2014 wszystko fajnie, tylko szkoda ze polowy prac juz nie ma :(
adek Napisano 10 Styczeń 2014 Autor Napisano 10 Styczeń 2014 No niestety. Wiele osób pousuwało swoje stare prace. Tego nie da się obejść. Ale statystyki pokazują fajnie aktywne osoby. Bo wiadomo, to nie jest ranking "kto najlepszy". Już samo znalezienie się tam to przecież wyróżnienie dawane przez nas od dawna.
mateusz_s Napisano 10 Styczeń 2014 Napisano 10 Styczeń 2014 świetny pomysł Adek z tym rankingiem :) od razu widać kto się nie obija :)
mallow Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Fajna zmiana. I spoko pomysł z tymi statystykami. Taki drobiazg - czy jak jest kilka linków przy danej osobie, to te najnowsze prace nie powinny być pod największymi numerami? A pod jedynką pierwsza rekomendacja?
adek Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 mallow: tak. zdaje się, że to chyba będzie lepsze rozwiązanie bo faktycznie jest malejąco czyli od najnowszej do najstarszej.
mercedesslr Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 a ja mam 2 razy naliczony jeden wątek.. :( wiec chyba spadnę w rankingu.. no nic, nadrobi się!
adek Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Napisano 11 Styczeń 2014 (edytowane) mercedesslr: a czy to nie jest tak, że e jednym wątku miałem dwie różne prace? W 2D to jest standardem, że Teczka2D to jest jeden wątek, ale aktualizowana co jakiś czas i tam pojawiają się prace. W rekomendacjach link jest do tego samego wątku wtedy. edit: mercedesslr, faktycznie ten jacht był dwa razy. ale dziwne bo daty dodania były różne. czyżby został dodany przez pomyłkę dwa razy? możliwe. Edytowane 11 Styczeń 2014 przez Adek
FF Napisano 15 Styczeń 2014 Napisano 15 Styczeń 2014 Ja zmienilem jakis czas temu nick i widze ze jestem podwójnie w tym rankingu.
adek Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Napisano 15 Styczeń 2014 (edytowane) Muszę to zmienić ręcznie. Będzie poprawione. Edit: Status FIXED Edytowane 15 Styczeń 2014 przez Adek
Rekomendowane odpowiedzi