prutznel Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 (edytowane) Edit 27.02.2014 wersja końcowa pracy i link pomocniczy http://i148.photobucket.com/albums/s3/prucnel/Gamedecostatecznydu17C0y_zps76426540.jpg~original Witam, mój pomysł na tę bitwę to ilustracja do 2 fragmentu "Granicy rzeczywistości". Bohater wkłada kombinezon i przenosi się do wirtualnego świata gdzie jako detektyw prowadzi śledztwo. Wklejam pierwszy szkic. Sugestie mile widziane. Edytowane 27 Luty 2014 przez prutznel nie działał link do obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 No! Coś gamedecowego! Trzymam wszystkie palce :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszko Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 Zapowiada się ciekawie:) I fajny klimat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2014 Dzięki:) Na początku myślałem żeby zrobić typowy mroczny cyberpunk kable, przewody, czernie i zielenie. Jednak ta kolorystyka nie pasuje raczej do tej powieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2014 (edytowane) Witam, Kolejny szkic tym razem głowa z profilu bo nie chciałem żeby była w tej samej pozycji co w postaci na dole obrazka. Podrasowałem też chełm ale cos mi sie zdaje że przekombinowany troche i w następym podejściu chyba go uproszcze. Sugestie mile widziane:) Pozdrawiam. Edytowane 16 Styczeń 2014 przez prutznel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 16 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Jedziem dalej:) Edytowane 16 Styczeń 2014 przez prutznel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 22 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 Coraz ciekawiej, ale postać na dole jest chyba oddzielona od reszty ilustracji w zbyt oczywisty sposób :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2014 Update:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 29 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2014 Mała zmiana kompozycji: dodałem cyferki binarny kod jak w matrixie ma być widać że tło to wirtualna rzeczywistość. Ma to też zespolić poszczególne elementy obrazka, żeby nie były takie poodrywane od siebie, szczególnie postać na dole (dzięki Marcin za sugestie). Pozdróweczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 7 Luty 2014 Autor Share Napisano 7 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 19 Luty 2014 Autor Share Napisano 19 Luty 2014 No to jedziemy dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 Dobrze, że zrobiłeś coś z tymi pionami cyferkowymi :). Jak dla mnie - powinieneś jak najbardziej iść w kierunku fotorealizmu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 20 Luty 2014 Autor Share Napisano 20 Luty 2014 Foto realizm jak najbardziej:) chcę żeby tło było widać że to wirtualny świat jest dlatego te cyferki wydaje mi sie że można to sensownie jakoś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretus1 Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 Moze zamiast tych cyferek lepiej wygladaloby gdyby tlo po brzegach, tak jakby sie rozyspywalo, kawalki jak lustara i w kazdym czesc tego swiata lub cos jak puzle jescze nie do konca ulozone. Mysle ze wystarczajaco by to sugerowalo ze nie jest to swiat rzeczywisty. Dopracuj postac lezacego, a szczegolnie to na czym lezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 21 Luty 2014 Autor Share Napisano 21 Luty 2014 Z tymi kawałkami lustra to może być dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 Tak, te cyferki przeszkadzają. Postać leżąca też jest na razie niezbyt silnym ogniwem. Skupiłbym się na głowie i tle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 22 Luty 2014 Autor Share Napisano 22 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 22 Luty 2014 Autor Share Napisano 22 Luty 2014 Kilka zmian. Chcę żeby to wyglądało jak plakat filmowy w stylu tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 24 Luty 2014 Autor Share Napisano 24 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 Lepiej! Dobry kierunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Też mi się wydaje że jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Dawaj, dawaj, nie przestawaj! W międzyczasie zajmij się hełmem, bo na razie głowa jest "płaska" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 25 Luty 2014 Autor Share Napisano 25 Luty 2014 Dzięki. Czasu mało:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 25 Luty 2014 Autor Share Napisano 25 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Przybyłek Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Choroba, jeszcze cały kombinezon, znaczy od łokcia w górę i klatka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 26 Luty 2014 Autor Share Napisano 26 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 27 Luty 2014 Autor Share Napisano 27 Luty 2014 (edytowane) Ok, to by było na tyle z tym obrazkiem, "wyżej kolan nie podskocze":) wrzucam ostateczną wersję. Edytowane 28 Luty 2014 przez prutznel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prutznel Napisano 2 Marzec 2014 Autor Share Napisano 2 Marzec 2014 bonus: pierwotny pomysł na tę bitwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi