Karol7 Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Witam. Zaczynam swój wątek i niebawem pierwsze szkice + historia:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrRambo Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 wow, zapowiada się nieźle, wróżę zwycięstwo :D witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 Prywatny detektyw w końcu odnajduje opuszczone laboratorium Jest to ostanie miejsce gdzie znajdują się ostatnie rośliny - Eden. Nie wszystkim zależy aby ziemia znowu była zielona (dla wszystkich i za darmo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 Witam wstawiam kolejny szkic. Na nim będę pracować do końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Działaj działaj. Do jutra (jutro) fajnie jak coś jeszcze się pojawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted February 9, 2014 Author Share Posted February 9, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted February 12, 2014 Author Share Posted February 12, 2014 Bardzo Dziękuje. Aż sesja przestała tak przytłaczać.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 I to na tyle. Będę wdzięczny za komentarze, będą pomocne do dalszej nauki. Pozdrawiam:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 No nie. Drugi przypadek na razie i mam nadzieję, że ostatni. Praca nie spełnia regulaminowych założeń (nawet tych pomniejszonych). Min. długość jednego z boków to 1920px. Strasznie nie lubię jak wrzucacie coś takiego w ost. chwili. Pewnie jakby to było dzień wcześniej ktoś by przypomniał, chociaż robiliśmy to (ja osobiście) wielokrotnie - komentarze/pytanie do konkrusu, w innych wątkach też pisałem. A zeszliśmy z rozdzielczością mocno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol7 Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Witam. Moja wina, wrzucałem na szybko w większej rozdzielczości i nie sprawdziłem. Gdzieś coś przycięło i du.... Następnego dnia miałem egzaminy. Regulamin to regulamin:) Fajnie było wystartować i podpatrywać innych w postępach. Jest na co popatrzeć. Prace są świetne. Teraz widzę jak daleko jestem w tyle z rysowaniem. Pozdrawiam wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts