Napisano 14 Styczeń 201411 l Autor Prywatny detektyw w końcu odnajduje opuszczone laboratorium Jest to ostanie miejsce gdzie znajdują się ostatnie rośliny - Eden. Nie wszystkim zależy aby ziemia znowu była zielona (dla wszystkich i za darmo).
Napisano 9 Luty 201411 l Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Napisano 28 Luty 201411 l Autor I to na tyle. Będę wdzięczny za komentarze, będą pomocne do dalszej nauki. Pozdrawiam:cool:
Napisano 1 Marzec 201411 l No nie. Drugi przypadek na razie i mam nadzieję, że ostatni. Praca nie spełnia regulaminowych założeń (nawet tych pomniejszonych). Min. długość jednego z boków to 1920px. Strasznie nie lubię jak wrzucacie coś takiego w ost. chwili. Pewnie jakby to było dzień wcześniej ktoś by przypomniał, chociaż robiliśmy to (ja osobiście) wielokrotnie - komentarze/pytanie do konkrusu, w innych wątkach też pisałem. A zeszliśmy z rozdzielczością mocno.
Napisano 4 Marzec 201411 l Autor Witam. Moja wina, wrzucałem na szybko w większej rozdzielczości i nie sprawdziłem. Gdzieś coś przycięło i du.... Następnego dnia miałem egzaminy. Regulamin to regulamin:) Fajnie było wystartować i podpatrywać innych w postępach. Jest na co popatrzeć. Prace są świetne. Teraz widzę jak daleko jestem w tyle z rysowaniem. Pozdrawiam wszystkich.