Shomps Napisano 16 Styczeń 2014 Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Witam oto moj najswieższy efekt 2,5 godzinnej zabawy z dynamicznym sculpceniem w blenderze: Zdaje sobie sprawe iż sama forma jeszcze pozostawia wiele do życzenia nie mowiąc juz o ledwo rozpoczętym detalu, jednakże jesli macie jakies uwagi to bede wdzięczny, moze ktos zauwazy błedy których ja akurat nie dostrzegam. Pozdrawiam Edytowane 24 Styczeń 2014 przez Shomps
Shomps Napisano 19 Styczeń 2014 Autor Napisano 19 Styczeń 2014 (edytowane) Update: Wie ktoś może jak poprawic wydajnośc w sculpceniu przy 3 milionach polygonów? Edytowane 19 Styczeń 2014 przez Shomps
Micaki Napisano 24 Styczeń 2014 Napisano 24 Styczeń 2014 Te przednie łapki zawsze mnie dobijają :p Ogólnie fajnie to wygląda, ale wydaję mi się że łeb powinien być trochę mniejszy, a ogon dłuższy i nie aż tak bardzo szpiczasty, wstaw jeszcze zdjęcie boku bo nie widze dokładnie czy coś poprawiałeś w proporcjach od poprzedniego update'u
Shomps Napisano 24 Styczeń 2014 Autor Napisano 24 Styczeń 2014 Nie zmianiałem nic praktycznie z proporcjami od poprzedniego updatu jedynie dodałem detal, planuje zrobic wersje low poly i z tego modelu zdjąć normalmapki więc najwyzej zmiejsze nieco głowe bo chyba faktycznie jest zaduża. W kazdym razie dzieki za feedback :)
Shomps Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 (edytowane) Mikro update po 100 latach... zrobilem retopologie i wstępnie zriggowałem a to efekt: Pozdrawiam. Edytowane 7 Grudzień 2014 przez Shomps
Hokmah Napisano 7 Grudzień 2014 Napisano 7 Grudzień 2014 Jeśli jeszcze nie widziałeś to zobacz sobie jak z modelem Raxa poradził sobie nasz forumowy kolega : http://max3d.pl/forum/threads/92494-teczka3d-klicek-art-dump/page9?p=1218481&viewfull=1#post1218481
Rekomendowane odpowiedzi