Napisano 16 Styczeń 201411 l Hej, chciałem się podzielić animacjami, które robiłem w ramach Feature Workshop 1 w iAnimate. W końcu miałem trochę czasu by je wyrenderować. Mam nadzieje że się spodoba. Wszystkie komentarze mile widziane. Niedługo przygotuje demo z WS2. Wszystkie animacje wykonane w Maya.
Napisano 17 Styczeń 201411 l Bardzo fajne. Wrzucaj WS 2. Kto był Twoim mentorem? Kapitan na statku nie jest troszkę za sztywny ?:) Pozdrawiam
Napisano 18 Styczeń 201411 l Autor Wielkie dzięki. Demo z WS2 postaram się skończyć jak najszybciej. Na WS1 moim instruktorem był Bill Tessier - bardzo polecam jeśli ktoś zamierza wybrać się na kurs do iAnimate. @Riko Ten Kapitan rzeczywiście trochę ma mało animacji, no ale ta postać była jedynie dodatkiem, z mojej strony, do tego zadania. Dlatego też ustaliliśmy z Billem, że będzie on miał jedynie niezbędną animacje + loop 'odychania', by nie wyglądał na nieruchomy obiekt.
Napisano 19 Styczeń 201411 l Fajne, wciągnąłem się w te króciutkie historyjki, a to raczej dobry znak :] Czekam na WS2.