Brudzu Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 Hej, chciałem się podzielić animacjami, które robiłem w ramach Feature Workshop 1 w iAnimate. W końcu miałem trochę czasu by je wyrenderować. Mam nadzieje że się spodoba. Wszystkie komentarze mile widziane. Niedługo przygotuje demo z WS2. Wszystkie animacje wykonane w Maya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Bardzo fajne. Wrzucaj WS 2. Kto był Twoim mentorem? Kapitan na statku nie jest troszkę za sztywny ?:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Dobra robota:) czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brudzu Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2014 Wielkie dzięki. Demo z WS2 postaram się skończyć jak najszybciej. Na WS1 moim instruktorem był Bill Tessier - bardzo polecam jeśli ktoś zamierza wybrać się na kurs do iAnimate. @Riko Ten Kapitan rzeczywiście trochę ma mało animacji, no ale ta postać była jedynie dodatkiem, z mojej strony, do tego zadania. Dlatego też ustaliliśmy z Billem, że będzie on miał jedynie niezbędną animacje + loop 'odychania', by nie wyglądał na nieruchomy obiekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Fajne, wciągnąłem się w te króciutkie historyjki, a to raczej dobry znak :] Czekam na WS2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi