bobsonrobson Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Witam, oto moje pierwsze prace, wiem nie jest to poziom jaki tutaj widzę, mój w porównaniu jest mierny ale zaczynam dopiero. Wszystko robione w 3D'esie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsonrobson Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Kolejna praca, którą ukończyłem skupiałem się tu na odbiciach światła i wyszło jak wyszło, sporo nauki jeszcze przede mną. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Na początek może warto by było założyć sobie teczkę w dziale WIP a nie prac ukończonych szczególnie ze z dwóch pierwszych prac z samochodami na pewno uda się więcej wydobyć. Co do wnętrza to na przyszłość kieruj się naturalnymi wymiarami na początek złap miarkę w rękę i pomierz sobie co jakiej jest wielkości dotyczy to także mapowania np ścian z cegieł zmierz ile ma cegła będziesz wiedział jak powinno wyglądać mapowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsonrobson Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 OK, dzięki skorzystam z rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts