Pawel Grabowski Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2015 dzięki Pumax :) Bazowałem na szkicu niebieską kredką z którego ostatecznie została czapeczka i futro (kilka postów wyżej jest wrzucony szkic z którego korzystałem). Reszta to już PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 2 Czerwiec 2015 Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Podkolorowałem kolejny szkic. Co o nim sądzicie? Madam Cyberpunk :) połączenie techniki przyszłości i mody lat 30. Poniekad stworzyles ja takze laczac techniki przyszlosci (PS) i przeszlosci (kredki)! :D Super ilustracja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 2 Czerwiec 2015 Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Ostatnia praca jest zdumiewająca, naprawdę wygląda to przepysznie tylko tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 16 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Rzeczywiście zlyczłowiek-u... nie myślałem o tym w ten sposób :) Dzięki ranholtzer, miło słyszeć, że się podoba :) na deser dorzucę jeszcze szybkiego gifa do cyberpunkowej madam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 16 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Co powiecie na temat moich ostatnich ilustracji? Robiłem je na zlecenie, czas trochę gonił, przez co wdało się trochę niedociągnięć. 1.Mojry 2. Psy 3. Bóg szczurów 4. Gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Jak dla mnie bez zastrzeżeń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem. Napisano 16 Czerwiec 2015 Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Gwiazdy najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Dzięki DPFantasy :) Dzięki nikodem :) a tutaj druga porcja ilustracji do tego samego zlecenia: 1. Skąpiec 2. Dzień otwartych drzwi 3. Królewski pasztet 4. Walka ze smokiem 5. Ołtarz boga rekinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 26 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2015 (edytowane) Cisnę dalej Cyberpunka po w "międzyczasie". Powiedzcie mi proszę co myślicie o cyberpunkowym łotrze :) na początek animacja: Edytowane 26 Czerwiec 2015 przez Pawel Grabowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2015 Ahoj. Co powiecie na koncepty Cyberpunkowego Rockmana? Wiem, że brzmi to trochę dziwnie:) Sam dopiero niedawno dowiedziałem się, że taka postać istnieje w uniwersum cyberpunku. 1. 2. 3. 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Myślę, że przydałoby się bardziej uwydatnić te CYBER elementy :D Np w pierwszym koncepcie chwile mi zajęło zanim zauważyłem jego lewą rękę. Tak samo w 3 ( ten też najbardziej mi się podoba ale to tylko jakiś gość w fikuśnym wdzianku z czarnymi rękawiczkami ) :P W 4 coś nie pasuje z tymi stopami, jakby nie pasowały do reszty nóg. Za to bardzo jaram się animacją z czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 Rockman wygląda jak Iggy Pop:D. Nie mówię,że coś w tym złego. Mogłeś dać mu jakiś alkohol do ręki;). Coraz lepiej rysujesz. Prace czerni i bieli też bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 28 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2015 Dzięki Rain, rzeczywiście można by bardziej uwydatnić cyber elementy żeby wpadały szybciej w oko. Na pewno polepszył by się dzięki temu odbiór postaci. Powiedz mi jeszcze tylko która animacja Cię "jara" bo z czerwca są 2 :) Dzięki Tomasz G :) Masz Oko powiem Ci, rzeczywiście inspirowałem się po części postacią Iggy Popa. Fakt alkohol w ręce dodałby mu wiarygodności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi