birdbat Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) Hej wszystkim, wrzucam postępy z prac, mam nadzieję, że zdążę nad tym popracować i skończyć. --------- Planeta Lacerta agilis, swoje święto obchodzi właśnie bóstwo Eublepharis. Jest to jedyny czas kiedy mieszkańcy planety zaaferowani zbliżającymi się obrządkami tracą czujność. Zadanie śledzenia lady Varanus, udającej się pośpiesznie wraz z synkiem na festiwal, wymaga niezwykłej dyskrecji, detektyw nie może pozwolić sobie na wykrycie dlatego korzysta z odpowiedniego sprzętu maskującego. Finał: Dropbox HighRes link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/75995668/DP_06full.jpg PROGRESS: Szybki szkic: Siatka 3d do pomocy: Linie: Zabawa kolorkami: Edytowane 28 Luty 2014 przez birdbat
creomania Napisano 31 Styczeń 2014 Napisano 31 Styczeń 2014 Super klimat, detektyw mi trochę Hana S. przypomina :). Fioletowe kolorki bardziej mi się podobały, ale te też dają radę. Będę śledził postępy.
adek Napisano 8 Luty 2014 Napisano 8 Luty 2014 Tak. Zgodzę się z tym, że początek dobry, ale coś nie ma aktualizacji? Jeśli praca ma być brana pod uwagę przy nominacjach warto wrzucić jakiś update i pokazać coś więcej.
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Rekomendowane odpowiedzi