Jaslin Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) Z budynku wyszła Kaśka. Jej ojciec, programista, nadał jej to starodawne imię ku pamięci czasom gdy komputery dopiero się rozwijały i wchodziły do użytku publicznego (to chyba było jakoś na początku 21 wieku, dawno w każdym bądź razie). Od razu poczuła wibracje w dole czaszki wywołane komunikatorem wbudowanym w jej roboczy hełm detektywa. To komenda policji, już dostali sygnał, że opuściła swój apartament. - Hej Martox, co dziś w menu? - Zwłoki na skrzyżowaniu Saturiańskiej i Rewolucji Kosmicznej... a Kaśka? lubisz jabłka? Scena przedstawia panią detektyw, która dotarła na miejsce zbrodni, jest w uniformie, który wyostrza jej wszystkie zmysły i rejestruje wszelkie wskazówki z miejsca zbrodni. Jest i trup: owinięty w szmaty, przebity drągiem plazmowym, z jabłkiem w buzi (jak wieprz przygotowany do upieczenia) Edytowane 9 Luty 2014 przez Jaslin
Jaslin Napisano 26 Styczeń 2014 Autor Napisano 26 Styczeń 2014 (edytowane) a oto obecny etap prac: Edytowane 9 Luty 2014 przez Jaslin
Sebazx6r Napisano 27 Styczeń 2014 Napisano 27 Styczeń 2014 Hej, Fajny art. Twój? Model wygląda także dobrze, Podoba mi się stuf na rękach. Czym robisz? Fajnie by było ,żebyś edytowała posty zamiast pisać jeden pod drugim, szczególnie jak wrzucasz coś jednego dnia. Po dłuższej przerwie odświeżenie zazwyczaj jest przydatne :).
Jaslin Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Napisano 27 Styczeń 2014 Hej, dzięki za radę :) Tak, art jest mój, a pracuję w 3Ds Max, gadżet na dłoni to czyste editable poly i spline.
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Prawdę mówiąc prawie to przeoczyłem - fakt, że był update postępu nad pracą. Edycja postu w środku nie jest najlepsza. Po prostu możesz pisać zawsze nowe posty.
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Jaslin Napisano 26 Luty 2014 Autor Napisano 26 Luty 2014 (edytowane) ostatni update: link zapasowy: http://jstrzelecka.pl/wymiana/render_fin2000.png pozdrawiam:) Edytowane 27 Luty 2014 przez Jaslin
Jaslin Napisano 27 Luty 2014 Autor Napisano 27 Luty 2014 o, dziękuję (nie doczytałam) nie obyło się bez ponownego renderu i postprodukcji, ale w końcu uwielbiam to robić :) przeedytowałam poprzedni post, żeby nie było wątpliwości
Rekomendowane odpowiedzi