WavaMiva Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Praca bedzie przedstawiala ludzi stojacych w rzedzie w takich samych ubraniach z numerami seryjnymi na koszulkach. Ten na koncu bedzie ostatni(na ziemi);) pierwsze szkice juz wkrotce.
Falcrum Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 No tak, ale skąd ja mam wiedzieć, że ten numer jest ostatni ? :D teraz na serio, powodzenia ;) Pozdr
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Napisano 8 Wrzesień 2004 Dretwy i 'lekko' niedopracowany pomysl, imho.
WavaMiva Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Napisano 22 Wrzesień 2004 nic nie wrzucalem bo mialem problemy z kompem ale teraz zadzialalo wiec korzystam z okazji i wrzucam to co mam jak narazie
dzudzu Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 zaiste .. dziwny pomysl; jesli potraktowalbys temat w abstrakcyjno-designerskim stylu to mogloby jako tako wypalic;pokombinuj by kompozycyjnie wszystko balansowalo, uciekaj w deformacje bo mysle ze na realizm jeszcze za wczesnie.
sil Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 fajnie wyglądają te sylwetki stojące w rzędzie i co dalej???
Rekomendowane odpowiedzi