Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam. Tak jak w temacie. Szukam jakiejś sensownej płyty głównej pod 3dsmaxa na podstawkę lga 1150. Problem w tym, że szukam i szukam i tak naprawdę nie wiem czym pod maxa muszę się kierować.

Dlatego proszę o pomoc. Czym mam się sugerować, albo czy są jakieś ciekawe płyty na tę podstawkę, które warto zaznaczyć przy składaniu komputera pod taki program ?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z swojej strony dowiedziałbym się czy są różnice w tym jakie pamięci zainstalujesz i czy jest jakikolwiek zysk z tego

Napisano
  • Autor

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale jeśli chodzi o zysk z komputera to na razie nie będę zbierał zysków.

Napisano

tutaj chodzi o to czy scena będzie ci się szybciej lądować do pamięci/ szybsze renderowanie.Chodzi o zysk z użytkowanie. Przejrzyj testy bo nie zawsze to co znane i drogie jest dobre i czy jest sens wydania powiedzmy 1000 na pł główną bo ma 24/40 fazową sekcją zasilania

Polecam przeczytać http://www.purepc.pl/plyty_glowne/jaka_plyta_glowna_lga_1150_do_core_i5_i_core_i7_test_intel_z87

Napisano

Musisz sobie zadać jedno bardzo ważne pytanie, tak ważne że inne pytania są mniej ważne... pytanie brzmi tak: czy zamierzam kupić procesor do podkręcania a potem bawić się w podkręcanie? Jeśli nie to kup dowolną płytę na chipsecie H97, osobiście polecam MSI H97 Guard-pro lub AsRock H97 Performance.