Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Tak jak w temacie. Szukam jakiejś sensownej płyty głównej pod 3dsmaxa na podstawkę lga 1150. Problem w tym, że szukam i szukam i tak naprawdę nie wiem czym pod maxa muszę się kierować.

Dlatego proszę o pomoc. Czym mam się sugerować, albo czy są jakieś ciekawe płyty na tę podstawkę, które warto zaznaczyć przy składaniu komputera pod taki program ?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

z swojej strony dowiedziałbym się czy są różnice w tym jakie pamięci zainstalujesz i czy jest jakikolwiek zysk z tego

Napisano
  • Autor

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale jeśli chodzi o zysk z komputera to na razie nie będę zbierał zysków.

Napisano

tutaj chodzi o to czy scena będzie ci się szybciej lądować do pamięci/ szybsze renderowanie.Chodzi o zysk z użytkowanie. Przejrzyj testy bo nie zawsze to co znane i drogie jest dobre i czy jest sens wydania powiedzmy 1000 na pł główną bo ma 24/40 fazową sekcją zasilania

Polecam przeczytać http://www.purepc.pl/plyty_glowne/jaka_plyta_glowna_lga_1150_do_core_i5_i_core_i7_test_intel_z87

Napisano

Musisz sobie zadać jedno bardzo ważne pytanie, tak ważne że inne pytania są mniej ważne... pytanie brzmi tak: czy zamierzam kupić procesor do podkręcania a potem bawić się w podkręcanie? Jeśli nie to kup dowolną płytę na chipsecie H97, osobiście polecam MSI H97 Guard-pro lub AsRock H97 Performance.