Napisano 10 Luty 201411 l Co do exteriorów, to nie zrobiłem ich zbyt wiele. Postanowiłem się trochę podszlifować. Wszystkie opinie jak i rady mile widziane! :) Soft to: C4D + v-ray + PS Pozdrawiam Edytowane 14 Luty 201411 l przez RobertFilip
Napisano 13 Luty 201411 l Jest oki do samej wizualizacji może oprócz tego ze jest troszkę pustawo to jakiś większych zastrzeżeń nie można mieć no i jeszcze mapowanie tych drzwi zasadniczo framuga ma oddzielne mapowanie i skrzydło drzwi tez powinno mieć osobne aby ci się nie zlewało w jedno to samo sie tyczy mapowania wylewki przed drzwiami Natomiast nie leżą mi tu pewne elementy jako architektowi -ten ganek /wiatrołap wygląda jak coś co zostało na silę przyczepione do głównej bryły szczególnie ze w trochę nie fartownym miejscu, pokrycie go cegiełka jeszcze bardzie uwidacznia ten efekt -wielkość gąsiorów, nie całkowite dokończenie ich -jak już gdzieś dajesz rynny to dwaj także odprowadzenie -podbitka powinna być zasłonięta przez wiatrówkę -dach powinien być zamknięty wiatrownicą u ciebie niestety przy byle podmuchu będziesz miał pokrycie dachowe fruwające :)
Napisano 14 Luty 201411 l Autor Dzięki za uwagi ! :) Jest to już dom istniejący, a zmiany nie mojego projektu. Co do wiatrołapu to zgadzam się z Tobą :) Poniżej dodaję inną wersję, ale i w niej nie ustrzegłem się błędów o których napisałeś. Póki co zajmę się czymś innym i nie będę tego męczył. W przyszłości na pewno wezmę to pod uwagę bo rzeczywiście niektóre rzeczy mogą razić. Pozdrawiam :)