RobertFilip Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 (edited) Co do exteriorów, to nie zrobiłem ich zbyt wiele. Postanowiłem się trochę podszlifować. Wszystkie opinie jak i rady mile widziane! :) Soft to: C4D + v-ray + PS Pozdrawiam Edited February 14, 2014 by RobertFilip Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalpel3d Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Jest oki do samej wizualizacji może oprócz tego ze jest troszkę pustawo to jakiś większych zastrzeżeń nie można mieć no i jeszcze mapowanie tych drzwi zasadniczo framuga ma oddzielne mapowanie i skrzydło drzwi tez powinno mieć osobne aby ci się nie zlewało w jedno to samo sie tyczy mapowania wylewki przed drzwiami Natomiast nie leżą mi tu pewne elementy jako architektowi -ten ganek /wiatrołap wygląda jak coś co zostało na silę przyczepione do głównej bryły szczególnie ze w trochę nie fartownym miejscu, pokrycie go cegiełka jeszcze bardzie uwidacznia ten efekt -wielkość gąsiorów, nie całkowite dokończenie ich -jak już gdzieś dajesz rynny to dwaj także odprowadzenie -podbitka powinna być zasłonięta przez wiatrówkę -dach powinien być zamknięty wiatrownicą u ciebie niestety przy byle podmuchu będziesz miał pokrycie dachowe fruwające :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertFilip Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Dzięki za uwagi ! :) Jest to już dom istniejący, a zmiany nie mojego projektu. Co do wiatrołapu to zgadzam się z Tobą :) Poniżej dodaję inną wersję, ale i w niej nie ustrzegłem się błędów o których napisałeś. Póki co zajmę się czymś innym i nie będę tego męczył. W przyszłości na pewno wezmę to pod uwagę bo rzeczywiście niektóre rzeczy mogą razić. Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts