Napisano 10 Luty 201411 l Mój zeszłoroczny projekt inżynierski - nowoczesna interpretacja zabytkowej kamienicy miejskiej.
Napisano 11 Luty 201411 l Budynek mi się podoba, bardzo zgrabny. Natomiast jeśli chodzi o wizki, to w pierwszej bym leciutko podciągnął kontrast. W drugiej już mocniej, i "ściągnął" zielonkawy zafarb. ( czy jak to się zwie )
Napisano 11 Luty 201411 l Na 1. szym obrazku światło na kobiecie nie zgadza się ze światłem ogólnym. Dziwne mi się wydaje że jest ok.
Napisano 11 Luty 201411 l Dziwne mi się wydaje że jest ok.Ot, jak każdy inaczej widzi... :) Ona jest zdecydowanie za jasna.
Napisano 11 Luty 201411 l Jeśli już to bym raczej się czepił jej cienia ze jest nie w ten kat co pozostałe Ogólnie prace fajne tylko ze mało kontrastu:) chyba bym szedł w tym kierunku z postpro sorry jeśli ci będą moje poprawki wadzić to usunę Edytowane 11 Luty 201411 l przez skalpel3d
Napisano 12 Luty 201411 l Szyby wyszły e mojej opinii trochę bardziej jak lustra. Mogę trochę przeźroczystości dodać?
Napisano 12 Luty 201411 l Jeśli już to bym raczej się czepił jej cienia ze jest nie w ten kat co pozostałe O to to.. Właśnie to miałem na myśli, tylko chciałem być delikatny... :) Z kontrastem wygląda znaaacznie lepiej. A baaaardzo podoba mi się detal cegły z tymi "reliefami" na ścianie przy schodach - mniejsza o render, ale to ładne rozwiązanie, i ciekawy detal. Swoją drogą, to mapping tego rodzaju zabaw wymaga pewnej wprawy, nieprawdaż? Słowem - szacun dla autora. :D