artzgodka Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Przeglądałem ostatnio rendery samochodów i zainspirowało mnie to do działania:) Model nie mój z netu. Chciałem się tu skupić na wkomponowaniu modelu w fotkę. Zależało mi by było jak najmniej PS. Pracka wykon w LightWave + dosłownie delikatne podciągnięcie kontrastu w PS. Wszelkie uwagi mile widziane
skalpel3d Napisano 11 Luty 2014 Napisano 11 Luty 2014 Bardzo ładnie ci to wyszło hmm ale te felgi są koszmarne mówię o materiale :) te światła też wiele psują
DrRambo Napisano 12 Luty 2014 Napisano 12 Luty 2014 fajnie, dobrze zachowana perspektywa materiał felg słabo oraz lakier średnio, można by dodać jakiś dirt wydaje mi się, że ździebko za ciemno pod autem przy tej deszczowej pogodzie poza tym za mocny cień
artzgodka Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 Próbowałem wziąć pod uwagę wasze wskazówki. Dodałem też kilka kropel wody i trochę brudu - robiłem to przez instances generator. Brud wyszedł tak sobie ... trzeba to jeszcze dopracować.
Rekomendowane odpowiedzi