Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Przedstawiam dzisiaj do oceny mieszkaniowke w mieście, w którym psom bieganie szkodzi;)

Oczywiście jak zwykle brakło czasu na ludzi i nawet psa z kulawą nogą na wizkach nie ma, ale oceńcie to co jest;)

Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana

Pozdrawiam

af47.png

62yp.png

opwd.png

jmhx.png

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oj kolega się opuszcza w pracy :) naprawdę poprzednia znacznie lepiej wypadła przy tej :)

-bolesne dla oczu przepalenia, przez co cieniowanie traci na jakości

-porowatość asfaltu dyć przegięta :)

-mapowanie drewna jest oj..........:)

Najlepiej się prezentuje ostatnie ujecie

Napisano

nie bede zlosliwy, wiec nie spytam o date premiery na appstore ;)

mysle ze samym dopracowaniem lekkim enviro skoczysz o klasę jakosci wyzej + te przepalenia o ktorych pisze skalpel.

Napisano
oj kolega się opuszcza w pracy :) naprawdę poprzednia znacznie lepiej wypadła przy tej :)

-bolesne dla oczu przepalenia, przez co cieniowanie traci na jakości

-porowatość asfaltu dyć przegięta :)

-mapowanie drewna jest oj..........:)

Najlepiej się prezentuje ostatnie ujecie

Ale odbicia w szybach ładne, ja tak nie umiem. :D

Napisano

Czy konstrukcja balustrad oraz pochwyty w zamyśle mają być drewniane? Czy stalowe pomalowane na kolor brązowy? Grafitowe byłyby chyba ładniejsze.

Napisano
  • Autor

dzięki za opinie. Trochę nie ogarnąłem tematu wielkościowo tym bardziej że musiałem się również skupić na tym co wizualizuję czyli zaprojektować to. Mapowanie drewna...no cóż zacząłem od dupy strony i jak namnożyłem desek jak głupi to później nie wiedziałem jak z tego szybko wybrnąć, przepalenia próbowałem ratować w PS ale niestety brakło w tych pixelach jakichkolwiek info o kolorze wiec nic już nie dało się zrobić a na powtórne rendery nie było już czasu, biję się w piersi bo błąd był na etapie renderu i mogłem go uniknąć. Co do asfaltu to chyba jeden z mniejszych błędów no ale faktycznie może mogłoby być trochę mniejsze.

Nie kumam natomiast uwagi o premierze na appstore?

Konstrukcja balustrad miała być drewniana ale już wiem że taka raczej nie będzie.

Biorąc to wszystko do kupy o ile czas mi na to pozwoli to postaram się to poprawić w wolnej chwili bo mi wjechaliście na ambicję twierdząc że zjechałem z poziomu.

Olaf jeżeli jeszcze można to czy mógłbyś uszczegółowić co dopracować w otoczeniu? o braku psa z kulawą nogą i ludziach to wiem ale może jeszcze warto coś zrobić o czym nie wiem?

Napisano

mysle ze prosta wymiana asfaltu na cos z dobrego stoku z teksturami by bardzo pomogła - podobnie trawy i chodnika. Odzystalbys wizualna wiarygodnosc sceny w pewnym stopniu. Mniej przepalen, lepsze (bardziej nasycone) niebo i bedzie automatycznie z nieco wyzszej polki