gogopowerrangers Napisano 13 Marzec 2014 Napisano 13 Marzec 2014 (edytowane) Witam. Od jakiegos czasu obserwuję to forum i w końcu odważyłem się coś tu opublikować. Robiłem dzisiaj studium koloru. Nie widzę u siebie progresu więc mam nadzieję, że mi pomożecie. Mam ogólnie problem z kolorem. Ogladałem ostatnio jakiś tutorial gdzie fajnie zostało pokazane operowanie kolorem na zasadzie ciepłych i zimnych barw. Miałem problem z rzeką bo z jednej strony jest odbiciem chłodnych drzew i też dochodzi niebo w ciepłej tonacji. Mam nadzieję, że zrozumiale opisałem :D Edytowane 7 Maj 2014 przez gogopowerrangers
gogopowerrangers Napisano 13 Marzec 2014 Autor Napisano 13 Marzec 2014 Podrzucam trochę ćwiczeń z anatomii.
gogopowerrangers Napisano 13 Marzec 2014 Autor Napisano 13 Marzec 2014 Jeszcze parę szkiców z zajęć i dwa portrety profilowe znajomych
motyl Napisano 13 Marzec 2014 Napisano 13 Marzec 2014 hehe to jest chyba jakiś stały motyw podbijania postów ? każdy kto zakłada sobie teczkę wrzuca jednego posta tylko po to by za kilka godzin wrzucić drugą serię "żeby teczka nie utonęła"? :P fajne szkice zrób coś bardziej wykończonego bo wtedy będzie łatwiej określić co i jak :)
gogopowerrangers Napisano 13 Marzec 2014 Autor Napisano 13 Marzec 2014 hehe. Nawet o tym nie pomyślałem z tymi postami :D To będę Robić co najwyżej jedniodniowy update. Z tym kończeniem to mam problem bo dochodzę do pewniego momentu i robi się coraz większe bagno. Brak jakieś spójności. Zauważyłem dzisiaj że jak robię lassem to walorowo lepiej wygląda. Dzisiaj zrobiłem fabrykę do mielenia śniegu, polującego na królika i z wczoraj bodajrze jakiś koncept.
gogopowerrangers Napisano 2 Maj 2014 Autor Napisano 2 Maj 2014 Zapodaję nowe prace ;P Ostatnio zepsuł mi się tablet i nie robię w digitalu. Dzisiaj zacząłem rysować szympansa i jutro pewnie go dokończę. Węgiel 100x70. Dodatkowo studium obrazu Van Honthorsta oraz studium z filmy Tideland, photobash "chińskie miasto" i szkice
Tomasz G Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 Fajne masz prace. Masz potencjał, tak uważam. To chińskie miasto wygląda trochę jak zlepek zdjęć. faktycznie bardziej czytelne są te z wcześniejszego postu. Te grafiki z ręką itd. mi osobiście mniej sie podobają. Czekam na więcej. Pozdrawiam
WWWoj Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 Tez mi sie podoba jak kombinujesz w niektorych pracach tak trzymaj :)
gogopowerrangers Napisano 7 Maj 2014 Autor Napisano 7 Maj 2014 Dzięki za pozytywne komentarze ;) Podrzucam rysunek wczorajszego modela. Rysowane węglem format 50x70 cm i dalszy ciąg małpy - - - Połączono posty - - - Dzięki za pozytywne komentarze ;) Podrzucam rysunek wczorajszego modela. Rysowane węglem format 50x70 cm i dalszy ciąg małpy
gogopowerrangers Napisano 7 Maj 2014 Autor Napisano 7 Maj 2014 Zrobię dzisiaj jeszcze większy upload, żeby nie wrzucać tego pojedyńczo. Chyba wszystkie prace 100x70 cm w większości z uczelnii. Te ostatnie. Laska w PSie i dziecko kredkami. Węgiel, kredki ołówki, suchy olej. No to by było chyba na tyle. Resztę będę już wrzucać na bieżąco i postaram się popracować więcej w digitalu.
gogopowerrangers Napisano 8 Maj 2014 Autor Napisano 8 Maj 2014 Dzisiejsze dwa szkice "ekipa z podwórka" i "wróżby z fusów" :D Próbuję coś malować ale zajmuje mi to strasznie duzo czasu i jak zauważyłem im dłużej robię tym jest gorzej i później znów powracam do tego co malowałem parę godzin wcześniej i zapętlam się ;(
gogopowerrangers Napisano 29 Maj 2014 Autor Napisano 29 Maj 2014 Co o tym sądzicie? W międzyczasie dłubię sobię tę pracę i w zasadzie nie wiem co dalej mam z tym dalej zrobić
tomzar Napisano 29 Maj 2014 Napisano 29 Maj 2014 Wcześniejsze prace naprawde fajne a ta jakoś odstaje, zdecydowanie za dużo kolorów. na twoim miejscu bym to pomęczył dalej bo sie dobrze zapowiada http://i.imgur.com/LkGrvgl.jpg?1
Rekomendowane odpowiedzi