Napisano 14 Marzec 201410 l Cześć wszystkim. Reaktywuję teczkę. Półroczny troll i ostatnio skończony malun z pająkiem :v
Napisano 14 Marzec 201410 l Troll jest genialny :) Design, cieniowanie, technika, detale. Szkoda tylko, że anatomicznie trochę zniekształcony, tzn żeby przybrać taką pozę i tak wysoko podnieść rękę musiałby obkręcić cały tułów, bo tak ta ręka z drzewem wygląda jak wklejona. Polecam robić sobie zdjęcie pozy jaką chce się narysować i pracować z tego. Spróbuj tak wykręcić rękę do tyłu, automatycznie klatka piersiowa się wykręca ;) Dodałoby to też dynamiki do rysunku
Napisano 15 Marzec 201410 l no faktycznie anatomie w tym trolu trzebaby nieco poprawic, ale poza tym calkiem niezle to wyglada... ;-) za to pająk super jesli chodzi o klimat, az mi zapachniało Władcą Pierścionków... ;-) ogólnie widać że digital całkiem nieźle Ci idzie...
Napisano 16 Marzec 201410 l Autor Dzięki wielkie. Fakt, pamiętam, że jak rysowałem trola to anatomia straszne problemy mi sprawiała. Dziwnie pochylony i w ogóle :v I dodaje malun namalowany dzisiaj.