Typhonart Napisano 14 Marzec 2014 Napisano 14 Marzec 2014 Cześć wszystkim. Reaktywuję teczkę. Półroczny troll i ostatnio skończony malun z pająkiem :v
PodwojneD Napisano 14 Marzec 2014 Napisano 14 Marzec 2014 Troll jest genialny :) Design, cieniowanie, technika, detale. Szkoda tylko, że anatomicznie trochę zniekształcony, tzn żeby przybrać taką pozę i tak wysoko podnieść rękę musiałby obkręcić cały tułów, bo tak ta ręka z drzewem wygląda jak wklejona. Polecam robić sobie zdjęcie pozy jaką chce się narysować i pracować z tego. Spróbuj tak wykręcić rękę do tyłu, automatycznie klatka piersiowa się wykręca ;) Dodałoby to też dynamiki do rysunku
emenems Napisano 15 Marzec 2014 Napisano 15 Marzec 2014 no faktycznie anatomie w tym trolu trzebaby nieco poprawic, ale poza tym calkiem niezle to wyglada... ;-) za to pająk super jesli chodzi o klimat, az mi zapachniało Władcą Pierścionków... ;-) ogólnie widać że digital całkiem nieźle Ci idzie...
Typhonart Napisano 16 Marzec 2014 Autor Napisano 16 Marzec 2014 Dzięki wielkie. Fakt, pamiętam, że jak rysowałem trola to anatomia straszne problemy mi sprawiała. Dziwnie pochylony i w ogóle :v I dodaje malun namalowany dzisiaj.
Typhonart Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 Ledwo skończony świątynny strażnik :v
Rekomendowane odpowiedzi