Napisano 21 Marzec 201410 l Mam nadzieję że nie podpadnie to pod kategorię "natrętne reklamy" ale właśnie dostałem ofertę na maila (w żaden sposób nie jestem związany z tym sklepem - to tak gwoli ścisłości). http://www.ibood.com/pl/pl/product_specs/45502/Bezprzewodowy_tablet_piorkowy_Wacom_Intuos_Pro_Special_Edition_z_technologia_wielodotykowych_gestow/ Więc jak ktoś się nosi z zamiarem kupna tabletu - to wydaje się być niezła cena za Intuos'a nowego. Warto by się znawcy wypowiedzieli też czy cena jest dobra za ten sprzęt - przyznam że od czasu kupna własnego 3 lata temu - kompletnie się nie interesowałem tym segmentem. Nie wiem jak z rzetelnością sklepu (jest tam jakieś forum - można popytać). Pozdrawiam - Loki
Napisano 21 Marzec 201410 l Rzetelność sklepu podobno jest... miejscami wątpliwa :) Jak by ktoś był zainteresowany kupnem to radzę poczytać. Dosyć często zdarza się, że opis przedmiotu różnił się od zdjęć - np. ze zdjęć wynikało że prodkut jest dostępny w nowszej wersji niż wynikało to z opisu. Był chyba jakiś kwiatek z ofertą komputera, gdzie później okazało się że nie ma w nim procesora itp. I warto dowiedzieć się jak wygląda sprawa z gwarancją, bo na to użytkownicy też narzekali. Aczkolwiek ja tam kupiłem ze dwie pierdoły i nie miałem żadnych problemów, a czasami można trafić tam na jakąś ciekawą ofertę. Tylko uczulam co by nikt się nie przejechał Pozdrawiam.
Napisano 17 Kwiecień 201410 l Kupowałem Intuosa dokładnie z tego linku co podałeś i przysłali ładnie, bez problemu, przed terminem nawet.