piotrek6896 Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Dzisiaj w sieci pojawił się zwiastun, może ktoś więcej wie coś na temat tego filmu, bo zapowiada się interesująco :) https://www.youtube.com/watch?v=4JZhGYrgCPg&feature=youtu.be
floo Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Może być ciekawie. Tylko jedno co mnie zniesmaczyło, to proporcje Lwa względem bohatera.
Azbesty Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Może być ciekawie. Tylko jedno co mnie zniesmaczyło, to proporcje Lwa względem bohatera. Serio czepiasz się proporcji lwa kiedy po ekranie biegają 3 głowe wilko/psy?
floo Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Serio czepiasz się proporcji lwa kiedy po ekranie biegają 3 głowe wilko/psy?\ Nie czepiam się jego rozmiarów, tylko widzę dużą różnicę w proporcjach lwa który skacze na naszego bohatera, a później jego skórę na głowie Herkulesa skurczoną o połowę. Nie nie czepiam się, bo nie traktuje tego w kategoriach, zauważyłem coś, a nie to, że uznaje sam film za słaby. Bez przesady, traktuje komentarz jako luźną formę wypowiedzi.
Rotomonks Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 @Shogun 3D no ale w czym jest problem? No że skóra się skurczyła. To zawsze jest problem. :)
floo Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 No że skóra się skurczyła. To zawsze jest problem. :) Słyszałem o "SkurczyByku" ale żeby "SkurczyLew?
Rekomendowane odpowiedzi