Napisano 25 Marzec 201411 l Dzisiaj w sieci pojawił się zwiastun, może ktoś więcej wie coś na temat tego filmu, bo zapowiada się interesująco :) https://www.youtube.com/watch?v=4JZhGYrgCPg&feature=youtu.be
Napisano 25 Marzec 201411 l Może być ciekawie. Tylko jedno co mnie zniesmaczyło, to proporcje Lwa względem bohatera.
Napisano 26 Marzec 201411 l Może być ciekawie. Tylko jedno co mnie zniesmaczyło, to proporcje Lwa względem bohatera. Serio czepiasz się proporcji lwa kiedy po ekranie biegają 3 głowe wilko/psy?
Napisano 26 Marzec 201411 l Serio czepiasz się proporcji lwa kiedy po ekranie biegają 3 głowe wilko/psy?\ Nie czepiam się jego rozmiarów, tylko widzę dużą różnicę w proporcjach lwa który skacze na naszego bohatera, a później jego skórę na głowie Herkulesa skurczoną o połowę. Nie nie czepiam się, bo nie traktuje tego w kategoriach, zauważyłem coś, a nie to, że uznaje sam film za słaby. Bez przesady, traktuje komentarz jako luźną formę wypowiedzi.
Napisano 26 Marzec 201411 l @Shogun 3D no ale w czym jest problem? No że skóra się skurczyła. To zawsze jest problem. :)
Napisano 26 Marzec 201411 l No że skóra się skurczyła. To zawsze jest problem. :) Słyszałem o "SkurczyByku" ale żeby "SkurczyLew?