Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ot i mój koncept. Samuraj dziś - zmęczony po całym dniu walki z papierkami w biurze, tęskniący do innego swiata. Nic ciekawego na szkicu nie widać, ale może niedługo...

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja tu zadnego jaja nie widze i duzo prawdy w tym koncepcie siedzi

a twoj pomysl przypomnial mi twarz juz doroslego azjaty z dzieckiem widzialem ich razem w metrze kompletnie odcinali sie od reszty ludzi, tak jakby byli zupelnie nieobecni ... wiesz wszyscy wracali z pracy, ze szkoly i bog wie jeszcze skad, zmeczeni stali albo siedzieli a on stal wyprostowany i skupiony cos niesamowitego do dzisiaj pamietam jego spojrzenie klasa...mozna zalowac ze sie nie mialo aparatu oki powodzenia zycze

poz

Napisano
  • Autor

Mam już zarys twarzy. Nie krzyczcie, że śliska i komputerowa - na fakturę skóry i inne bajery przyjdzie jeszcze czas. Przesadziłem też z zółcią twarzy - ale to mozna naprawić.

Mały ninja trafnie odebrał mój pomysł - już dla tego warto startować w bitwie!

Napisano

Klasa. Fajna maniera w cieniach. Czekam na resztę.

Napisano

Witam

jak dla mnie pomysł świetny i nietuzinkowy.Nie spodziewałem sie że ktos w ten sposób podejdzie do tematu.

Wyraz twarzy ma się nijak do opisu stanu emocjonalnego twojego bohatera.

Jak dla mnie, to wyraża szczęście.Zadowolenie,akceptację i satysfakcje z życia.

Pewność siebie.Poczucie spełnienia.

Słowem jak z reklamy oearty sieci komórkowej dla firm,to jest moje wrażenie.

Pozdrawiam

Napisano

no zgadzam sie z chlopakami powyrzej i mam takie samo pytanie co mkaszpir...

a tak bajdelej moze wyprostuj go bardziej i zlikwiduj tego benia bo wyglada bez klasy;)

poz

Napisano

NO..... stanowczo twarz ze szkicu wyraża zupełnie coś innego niż drugi obrazek. Na nim wygląda jakby knuł cos pod nosem i uśmiechał sie złośliwie do własnych myśli. Poza tym jestem pewien żę patrzy w inną strone nizna szkicu, co ogólnie powoduje wrażenie krętacza a nie samuraja :) Wybacz, mam nadzieję że Ci to pomoże w pracy :)

Napisano

Oryginalny pomysł, ciekaw jestem czy juty go doceni.. Zgadzam się z tym, że wyraz twarzy na szkicu ciekawszy.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności