Uriel Napisano 29 Marzec 2014 Napisano 29 Marzec 2014 (edytowane) Artefakt: Mityczny przedmiot, najlepiej coś potężnego, może coś ze świata Warhammera albo D&D w zasadzie wszystko co wam pasuje do tematu. Miłej zabawy:) Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.04.2014 23:59:59 SONDA: 06-09.04.2014 Edytowane 30 Marzec 2014 przez Uriel
Gość wroncuro Napisano 30 Marzec 2014 Napisano 30 Marzec 2014 Witam, pierwszy post na tym zacnym forum ;)
Uriel Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 (edytowane) .........:) Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez Uriel
badassky Napisano 12 Kwiecień 2014 Napisano 12 Kwiecień 2014 hmm..Nie wiem czy to odpowiedni wątek na taki temat, ale czy nie byłoby lepiej gdyby za zakładanie sondy była odpowiedzialna jedna osoba?? Nie zdarzały by się podobne sytuacje, a i chętnych byłoby na pewno więcej bez zbędnego obowiązku. Jak coś to mogę być ochotnikiem od następnej edycji.
JakkaS Napisano 4 Maj 2014 Napisano 4 Maj 2014 Może czas pomyśleć o jakimś moderatorze i wątku z tematami. Ja myślę, że największą bolączką TSP jest możliwość wygrania. Ludzie nie mają czasu zakładać wątek z głosowaniem i tempo spada. IMO jakiś zarządca z batem w ręku spowoduje że będzie więcej prac i co tydzień nowy temat. Ale nie wiem czy teraz jest sezon polowań na jelenie :D Tak tylko rzucam, bo choć sam biorę rzadko udział to chętnie zaglądam i głosuję :)
Sidre Napisano 15 Maj 2014 Napisano 15 Maj 2014 Założyłem ankietę...jak nie ma komu, to ja trochę mogę tu podyżurować. Potem sie z kimś zmienię.
adek Napisano 15 Maj 2014 Napisano 15 Maj 2014 Jestem za. Aż szkoda, aby speedy przestały się pojawiać tym bardziej, że prace lądują w galerii na głównej. Jeśli macie pomysł na ożywienie tego - piszcie.
Rekomendowane odpowiedzi