Napisano 29 Marzec 201410 l Artefakt: Mityczny przedmiot, najlepiej coś potężnego, może coś ze świata Warhammera albo D&D w zasadzie wszystko co wam pasuje do tematu. Miłej zabawy:) Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 05.04.2014 23:59:59 SONDA: 06-09.04.2014 Edytowane 30 Marzec 201410 l przez Uriel
Napisano 12 Kwiecień 201410 l hmm..Nie wiem czy to odpowiedni wątek na taki temat, ale czy nie byłoby lepiej gdyby za zakładanie sondy była odpowiedzialna jedna osoba?? Nie zdarzały by się podobne sytuacje, a i chętnych byłoby na pewno więcej bez zbędnego obowiązku. Jak coś to mogę być ochotnikiem od następnej edycji.
Napisano 4 Maj 201410 l Może czas pomyśleć o jakimś moderatorze i wątku z tematami. Ja myślę, że największą bolączką TSP jest możliwość wygrania. Ludzie nie mają czasu zakładać wątek z głosowaniem i tempo spada. IMO jakiś zarządca z batem w ręku spowoduje że będzie więcej prac i co tydzień nowy temat. Ale nie wiem czy teraz jest sezon polowań na jelenie :D Tak tylko rzucam, bo choć sam biorę rzadko udział to chętnie zaglądam i głosuję :)
Napisano 15 Maj 201410 l Założyłem ankietę...jak nie ma komu, to ja trochę mogę tu podyżurować. Potem sie z kimś zmienię.
Napisano 15 Maj 201410 l Jestem za. Aż szkoda, aby speedy przestały się pojawiać tym bardziej, że prace lądują w galerii na głównej. Jeśli macie pomysł na ożywienie tego - piszcie.