Napisano 29 Marzec 201411 l Mam problem z renderem animacji do do pliku MOV. Render dochodzi do końca jednakże nie powstaje jeden plik MOV tylko 3: -nazwa.mov -nazwa.mov.#res -QTimeTmp.AVI Oczywiście pliku MOV nie wyświetla mi odtwarzacz multimedialny. Gdzie jest problem?
Napisano 29 Marzec 201411 l Nie rendruj animacji do mov.Lepiej wyrenderowac klatki jako pojedyncze obrazy a pozniej skladac to w programie do postprodukcji After Effects itp.
Napisano 29 Marzec 201411 l Odtwarzasz przez Applowego odtwarzacza lub poprzez VLC ? Renderowanie na pewno dochodzi do końca ? Tzn. okienko renderowania się samo wyłącza ? I pozwolę sobie może Ci doradzić abyś renderował do klatek i później składał je do kupy samodzielnie. Renderowanie animacji od razu do plików wideo jest bardzo złym pomysłem. Pozdrawiam.
Napisano 29 Marzec 201411 l Autor a do jakiego formatu plików przeważnie się renderuje? PNG, TIF, bo JPG ma straty?
Napisano 29 Marzec 201411 l Pytanie jeszcze co ty chcesz z tym robić później. Jednak jeśli masz miejsce, to chyba zawsze lepiej polecieć w bezstratne formaty. Pozdrawiam.