martin-flash Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Mam problem z renderem animacji do do pliku MOV. Render dochodzi do końca jednakże nie powstaje jeden plik MOV tylko 3: -nazwa.mov -nazwa.mov.#res -QTimeTmp.AVI Oczywiście pliku MOV nie wyświetla mi odtwarzacz multimedialny. Gdzie jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Nie rendruj animacji do mov.Lepiej wyrenderowac klatki jako pojedyncze obrazy a pozniej skladac to w programie do postprodukcji After Effects itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Odtwarzasz przez Applowego odtwarzacza lub poprzez VLC ? Renderowanie na pewno dochodzi do końca ? Tzn. okienko renderowania się samo wyłącza ? I pozwolę sobie może Ci doradzić abyś renderował do klatek i później składał je do kupy samodzielnie. Renderowanie animacji od razu do plików wideo jest bardzo złym pomysłem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 29 Marzec 2014 Autor Share Napisano 29 Marzec 2014 a do jakiego formatu plików przeważnie się renderuje? PNG, TIF, bo JPG ma straty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 Pytanie jeszcze co ty chcesz z tym robić później. Jednak jeśli masz miejsce, to chyba zawsze lepiej polecieć w bezstratne formaty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Marzec 2014 Share Napisano 29 Marzec 2014 tga. png bedzie zbyt wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi