<<Guyver>> Napisano 12 Wrzesień 2004 Napisano 12 Wrzesień 2004 Dodałem do shag hair grawitacje a one dalej sota jak u jeża
THE MANYSH TRAFO Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 jeju a pogrzebałes w opcjach shag render co?
<<Guyver>> Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Napisano 13 Wrzesień 2004 Szukam pomocy bo chce zrobic tą postać prubny model mam juz zrobiony teras tylko wśłosy, jeśłi może ktos mi pomuc zrobic takie jak ma ta posatc, byłbym wdzieczny bo moje mimo tego ze są zrobione to stoją jak u jeża. A grawitacja jest juz wzięta na maxa. wiec jeśli ktos moze niech zrobi dla mnie tutoriala jak zrobic takie słosy, bylbym wdzieczny:) ***EDIT*** 1. Nie rób kilku tematów, w których pytasz o to samo 2. Drugi wątek nadawał się do kasacji z powodu nadanego tematu ale pamiętałem o tym wątku więc je połączyłem. Zapoznaj się z regulaminem forum
Yelon Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 Gdzie można pobrać shaQ:hair .Jakiegoś triala, albo jaka jest oficjalna strona producenta pluginu
Marcin Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 a wpisz leniu nazwe plugina w google .... hmm ?
Yelon Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 Ta leniu . Wpisuje od godziny kombinacje tej nazwy z demo trial i nic.Może byś pomógł i podał stronkę.
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 http://www.digimation.com/models/SiteHome.aspx masz producenta musisz miec troche euro!!!! leniu
Bacry Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Odnośnie grawitacji i włosów zobacz tutorial na max3d.pl Daleko szukać nie trzeba.
Rekomendowane odpowiedzi